Extra inkomsten oktober 2018

Extra inkomsten oktober 2018. Vorige week vrijdag konden jullie mijn maandelijkse inkomsten en uitgaven zien in een My weekly Moneyzz. Deze week vertel ik jullie over mijn extra inkomsten van oktober 2018.

Extra inkomsten oktober 2018

Extra inkomsten oktober 2018

Extra inkomsten oktober 2018. Daar is hij weer! Het maandelijkse overzicht. Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen!

Deze maand verdiend aan clix: 1103 clix.
Ik bracht deze maand weer 2 vrienden aan, yes!! Bedankt voor het aanmelden!! Ik word er altijd zo blij van als ik zie dat mensen zich via mijn link aangemeld hebben.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

194 clix met het klikken op emails
5 clix met deelname aan email acties
350 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
300 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
58 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
60 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
136 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 3774 clix.

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 34,70 euro in oktober aan uitbetalingen van diverse spaarsites.

Je kunt je aanmelden via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in oktober?

6 thoughts on “Extra inkomsten oktober 2018”

 1. Wat veel clixs met het klikken op emails.
  Ik ben wel benieuwd hoe je dat doet daar kom ik niet aan per maand.
  Wat fijn dat je een toelage van je oma krijgt.

  1. Geen idee! Wellicht kreeg ik nu veel emails omdat ik de website dagelijks bezoek? Of omdat we richting de feestdagen gaan, dan komen er ook altijd een stuk meer emails voor mijn gevoel. Wat ik wel altijd doe bij dit soort sites is als je interessegebieden kunt aangeven, gewoon alles aanvinken. Om zoveel mogelijk mails te kunnen ontvangen.
   Ja zij heeft zoiets van; ik kan je nu maandelijks een beetje geven, zonder dat je belasting hoeft te betalen, of je erft een groter bedrag als ik dood ben, en wss moet je dan belasting erover betalen. Geniet er dan nu maar van! Dat vind zij dan ook weer leuk om te zien.

  1. Haha dan wil je mijn mailbox niet hebben! Daar zitten elke dag tientallen mails in van dat soort! Maar in totaal levert dat me wel een paar honderd euro op per jaar. Van alle sites bij elkaar dan. Dus spam mij dan maar lekker vol 😉 Ik bekijk die aanbiedingen nooit, ik klik er gewoon op en zodra de pagina geladen is klik ik hem weer weg. Anders ben je er uren mee bezig en daar heb ik dan ook weer geen zin in, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *