Extra inkomsten Oktober 2020

Extra inkomsten Oktober 2020

5 november 2020 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn Extra inkomsten Oktober 2020. Ik vertel jullie hoeveel ik binnengehaald heb met Euroclix, mijn overige kliksites en eventuele andere extra’s.

extra inkomsten oktober 2020

Extra inkomsten Oktober 202

Extra inkomsten Oktober 2020. Het is alweer November, de wind waait volop! Dus tijd om mijn extra inkomsten van Oktober met jullie te delen. Er staat uiteraard ook weer bij via welke weg deze inkomsten binnen kwamen.

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen.

Bij deze ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2106 clix

Ik bracht deze maand 2 nieuwe vrienden aan! Zo fijn! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit wel op de goede weg, maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment hoop ik ernaartoe te werken dat ik eind 2021 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig als ik volgend jaar wél die 850 euro wil laten uitbetalen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren

46 clix met het klikken op emails
5 clix met deelname aan email acties
69 clix met deelname aan website acties
690 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
300 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
871 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
3 clix met deelname aan de Lottery clix
122 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 2374 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 357 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Waaronder 325 euro van Euroclix. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in Oktober?