Extra inkomsten oktober 2023

Extra inkomsten oktober 2023

10 november 2023 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Extra inkomsten oktober 2023. Het is alweer november! En dus is het tijd om mijn overzicht van oktober met jullie te delen. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten oktober 2023

Extra inkomsten oktober 2023

Vandaag lezen jullie meer over mijn extra inkomsten oktober 2023. Inmiddels is het alweer november en dus is het weer tijd voor mijn overzicht van afgelopen maand. Hierin kunnen jullie zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, smaaktesten en andere dingen.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. En om natuurlijk nog meer geld te kunnen investeren. Ik leef nu van al mijn extra inkomsten bij elkaar opgeteld en dat is nog niet zoveel. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. Ik heb in 2023 850 euro in 1x laten uitbetalen. Daar heb ik zo’n 2,5 jaar over gedaan om dat bij elkaar te sparen. Hopelijk lukt het vanaf nu om sneller zo’n bedrag bij elkaar te sparen. Dat zou namelijk erg welkom zijn!

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 507 clix 

Ik bracht deze maand geen nieuwe vrienden aan, helaas! Hopelijk volgen er binnenkort weer meer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks 850 euro mee kan gaan verdienen. Op 1 mei 2023 kon ik dan eindelijk na 2,5 jaar sparen mijn 850 euro laten uitbetalen. Op naar de volgende uitbetaling!
Recent liet ik ook een paar keer 25 euro uitbetalen, omdat ik om diverse redenen wat extra geld goed kon gebruiken.

De afgelopen maanden schommelden mijn verdiensten nogal. Deze maand was het extreem veel minder dan normaal. Dit kwam door mijn vakantie. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik snel naar mijn volgende uitbetaling toe wil werken. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

40 clix met het klikken op emails
5 clix met deelname aan email acties
2 clix met deelname aan website acties
0 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
460 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
00 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 806 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 45 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0 euro. Qua clix was het deze maand dus extreem weinig, hopelijk wordt dat volgende maand wel weer richting de 2000 clix. De andere uitbetalingen waren gelukkig wel wat beter!

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in oktober?

Extra inkomsten oktober 2023