Extra inkomsten september 2018

Extra inkomsten september 2018. Vorige week konden jullie lezen dat de ING nee zegt tegen de generatie hypotheek. Deze week laat ik jullie alweer voor de 2e keer zien hoeveel extra inkomsten ik ontving de afgelopen maand.

Extra inkomsten september 2018

Extra inkomsten september 2018

Extra inkomsten september 2018. Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen!

Deze maand verdiend aan clix: 541 clix.
Deze maand bracht ik helaas geen vrienden aan. Dus dat was ook gelijk te zien aan mijn verdiensten.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

42 clix met het klikken op emails
230 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
80 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
2 clix met deelname aan de Lottery clix
187 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 2226 clix.

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 10 euro in september aan uitbetalingen van diverse kliksites.

Je kunt je aanmelden via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in september?

3 thoughts on “Extra inkomsten september 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *