Extra inkomsten September 2019

Extra inkomsten September 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van september! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten September 2019

Extra inkomsten September 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1160 clix

Ik bracht deze maand weer 1 nieuwe vriend aan, dus daar werd ik weer blij van! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 325 euro mee kan gaan verdienen. En op deze manier ben ik zeker op de goede weg om dat te kunnen gaan bereiken.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

40 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
108 clix met deelname aan website acties
325 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
150 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
536 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 14.674 clix

Heel raar, want ik heb wel degelijk clix verdiend bij vinden.nl maar blijkbaar hebben ze dat niet bijgeschreven. Hebben jullie dat ook wel eens gehad?

Leestip: 30.000 euro sparen!

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 49,50 euro in augustus aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 25 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in september?

6 Replies to “Extra inkomsten September 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *