Extra inkomsten September 2020

Extra inkomsten September 2020

9 oktober 2020 11 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn Extra inkomsten September 2020. Ik vertel jullie hoeveel ik binnengehaald heb met Euroclix, mijn overige kliksites en eventuele andere extra’s.

extra inkomsten september 2020

Extra inkomsten September 2020

Extra inkomsten September 2020. Het is alweer Oktober, volop herfst! Dus tijd om mijn extra inkomsten van September met jullie te delen. Er staat uiteraard ook weer bij via welke weg deze inkomsten binnen kwamen.

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen.

Bij deze ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2041 clix

Ik bracht deze maand 2 nieuwe vrienden aan! Zo fijn! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit wel op de goede weg, maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment loop ik zelfs achter op schema om eind dit jaar de 850 euro uit te kunnen laten betalen. Maar de 325 euro heb ik inmiddels wel gehaald. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig als ik volgend jaar wél die 850 euro wil laten uitbetalen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

43 clix met het klikken op emails
1 clix met deelname aan email acties
145 clix met deelname aan website acties
651 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
300 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
769 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
131 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 830 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 41,50 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 10 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in September?