Extra inkomsten september 2023

Extra inkomsten september 2023

6 oktober 2023 4 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Extra inkomsten september 2023. Het is alweer oktober! En dus is het tijd om mijn overzicht van september met jullie te delen. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten september 2023

Extra inkomsten september 2023

Vandaag lezen jullie meer over mijn extra inkomsten september 2023. Inmiddels is het alweer oktober en dus is het weer tijd voor mijn overzicht van afgelopen maand. Hierin kunnen jullie zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, smaaktesten en andere dingen.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. Ik leef nu van al mijn extra inkomsten bij elkaar opgeteld en dat is nog niet zoveel. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. Ik heb in 2023 850 euro laten uitbetalen. Daar heb ik zo’n 2,5 jaar over gedaan om dat bij elkaar te sparen. Hopelijk lukt het vanaf nu om sneller zo’n bedrag bij elkaar te sparen. Dat zou namelijk erg welkom zijn!

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1011 clix 

Ik bracht deze maand 1 nieuwe vriend aan, thanks! Hopelijk volgen er binnenkort weer meer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks 850 euro mee kan gaan verdienen. Op 1 mei 2023 kon ik dan eindelijk na 2,5 jaar sparen mijn 850 euro laten uitbetalen. Op naar de volgende uitbetaling!
Recent liet ik ook een paar keer 25 euro uitbetalen, omdat ik om diverse redenen wat extra geld goed kon gebruiken.

De afgelopen maanden schommelden mijn verdiensten nogal. Deze maand was het iets minder dan vorige maand. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik snel naar mijn volgende uitbetaling toe wil werken. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

53 clix met het klikken op emails
2 clix met deelname aan email acties
6 clix met deelname aan website acties
470 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
150 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
324 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
6 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 358 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 18 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 30 euro. Qua clix was het deze maand dus erg weinig, hopelijk wordt dat volgende maand wel weer richting de 2000 clix. De andere uitbetalingen (en de uitbetaling van Euroclix) waren gelukkig wel wat beter!

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in september?

Extra inkomsten september 2023