Extra inkomsten van Augustus 2018

Extra inkomsten van Augustus 2018. Vorige week konden jullie lezen hoe ik bespaar op dingen waar ik weinig tot geen waarde aan hecht. Deze week vertel ik jullie voor het eerst over mijn extra inkomsten.

Extra inkomsten van augustus 2018

Extra inkomsten van Augustus 2018

Extra inkomsten van Augustus 2018. Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Vanaf nu wil ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.

Deze maand verdiend aan clix: 1140 clix.
Deze maand bracht ik 1 vriend aan, die via mijn blog gekomen is, dus waarvoor dank!! Dit is mijn 2e vriend die ik aangebracht heb en ik hoop dat er nog veel meer zullen volgen zodat mijn verdiensten omhoog gaan. Ik hoop hier op den duur een klein leuk maandelijks extraatje aan over te houden.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

29 clix met het klikken op emails
178 clix met deelname aan website acties (dit was voor de aankoop van mijn nieuwe iPhone bij bol.com die ik in juli kocht)
550 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
150 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
61 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
12 clix met deelname aan de Lottery clix
160 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 1633 clix.

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 32,50 euro in augustus aan uitbetalingen van diverse kliksites.

Je kunt je aanmelden via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in augustus?

One thought on “Extra inkomsten van Augustus 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *