Extra repetitie – diary 218

Extra repetitie – diary 218

14 juni 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; Extra repetitie – diary 218. Want voorlopig hebben we 1x per week een extra repetitie met onze zanggroep. Super leuk! Deze extra repetitie was ook echt een waarbij ik zo hard gelachen heb.

Extra repetitie - diary 218

Extra repetitie – diary 218

Ik vertel jullie onder anderen waarom onze extra repetitiedag zo grappig was in; Extra repetitie – diary 218. Want we hebben wat af gelachen. En gelukkig maar, want we konden wel wat lol gebruiken gezien de omstandigheden.

Leestip: Hoe kun je besparen op kleine uitgaven!

Woensdag 8 juni

Extra repetitie - diary 218

Omdat de extra repetitie op een andere locatie is, rijden we daarheen met de navigatie. Het is wel eventjes rijden, dus doe ik mijn telefoon dan standaard aan de autolader. Deze werkt trouwens top met een iPhone!

Toen we op de locatie aankwamen zei dat ding; Bestemming bereikt. Vertrek! Ja doei, we zijn er net! Mooi niet dat ik vertrek! Haha, ik raakte per ongeluk het scherm aan meteen nadat hij zei dat de bestemming bereikt was, waardoor hij dus zei; vertrek! Dat kwam echt zo grappig over.

Vervolgens sloeg onze dirigente haar bril ook weer eens op de grond (dat gebeurt zo vaak). En deze keer kreeg haar bril nog een rotschop na ook, waardoor ik het helemaal niet meer had. Ik moest zo erg lachen dat ik niet meer kon zingen, omdat het er gewoon zo grappig uit zag hoe dat ging. Vervolgens zegt ze even later ook nog bijna verbaasd; Wat zijn jullie lief vanavond! Normaal dus blijkbaar niet, whaha. En zo kwamen er nog een paar van dat soort opmerkingen voorbij.

Vervolgens reden we naar huis met z’n 3en achter elkaar, maar al snel waren we de voorste persoon kwijt. Want wij die als derde reden, raakten achterop. Ineens reed de tweede persoon weer voor ons, achteraf bleek dat ze moesten stoppen voor een overstekende gans. En zo achtervolgden we elkaar tot in onze woonplaats, waar we nog even heel hard toeterden, en toen ieder onze eigen weg vervolgden. En onderweg hadden we lol omdat ze niet door hadden dat wij achter hun zaten, pas op het allerlaatst toen we toeterden hadden ze het door.

Vrijdag 10 juni

Extra repetitie - diary 218

Geen zin om te koken, maar wel om te vreten. Dus dat gaf dit resultaat! Moet kunnen af en toe 😉

Zaterdag 11 juni

Extra repetitie - diary 218

Vandaag was dit boek aan de beurt, want meteen na het weekend moest deze weer worden ingeleverd bij de bieb. Ik was er eerder niet aan toe gekomen om te lezen, maar vond het erg interessant om te lezen wat meerdere ondernemers doen om zoveel geld binnen te halen. Dus de rest van het weekend was ik druk met dit boek uit krijgen. En; het is gelukt!

Op onze reguliere repetitiedag kregen we meer nieuws te horen over onze mede-zanger, waarvan vermoed werd dat hij niet meer onder ons was. Via via heeft de politie aan een buurman bevestigd dat het inderdaad om onze mede-zanger gaat. Op dat moment was er nog geen contact geweest met familie, maar op zondag werd er in onze besloten Facebookgroep vertelt dat er inmiddels ook contact geweest was met familie. Zij hebben ook bevestigd dat het om onze mede-zanger gaat. Hij is buiten onwel geworden en hulp kwam helaas te laat. Daarop is er vanuit ons koor natuurlijk sterkte gewenst aan de familie. Wij zijn allen erg verdrietig deze lieve attente man te moeten missen in ons midden.

Dat was dus een verdrietige week-afsluiting.

Leestip: Extra goedkoop wonen!

Wanneer hebben jullie voor het laatst én heel hard gelachen tot je er buikpijn van had én gehuild binnen een paar dagen tijd?