Extra stopcontact en keukengordijn

Extra stopcontact en keukengordijn

1 mei 2021 2 Door Marìs

Sinds deze week heb ik een extra stopcontact en keukengordijn. Het extra stopcontact zit in de keuken, deze is voor de lampjes onder de keukenkastjes.

Extra stopcontact en keukengordijn

Extra stopcontact en keukengordijn

Ik ben erg blij met mijn extra stopcontact en keukengordijn. Het extra stopcontact was nodig, omdat er nog een keukenlampje in moet én uiteindelijk ook een rolluik stekker. Dat was een klein klusje wat nog steeds eens gedaan moest worden. Dus dat lieten we maar meteen doen, want nu kon de elektricien er nog gemakkelijk bij, omdat er nog geen kastje onder hing.

Leestip: 13 euro per maand extra!

Voor dit kleine klusje was ik 60 euro kwijt. Meneer heeft netjes gecontroleerd of er spanning op zat en dat was zo. Wel zo fijn om te weten dat je stopcontact het ook echt doet!

Ruim een uur later kwamen de mensen van de duettes om het keukengordijn te bevestigen. De kleur die ik gekozen had is Taupe. Dit is een beetje een bruin achtige tint. Richting zandkleur vind ik het. Je kunt het gordijn openen van bovenaf of van onderen, net wat jij wilt. Als je het middelste gedeelte alleen wilt bedekken van je raam kan dit ook. Je kunt ze op elke stand zetten die je maar wilt. Ideaal als je het mij vraagt!

Het kostte 725 euro, maar daarvoor krijg je wel weer 10 jaar garantie en héle goede kwaliteit. Bij dit plaatselijke bedrijf kocht ik eerder al eens een hor (voor mijn raam) op maat. Mijn familie koopt hier ook al jaren horren en gordijnen. In dit geval had ik het er wel voor over om er wat meer aan uit te geven. Kwaliteit gaat bij mij boven prijs.

Het is zo gek om na 2 jaar EINDELIJK een keukengordijn te hebben. Maar ook echt heerlijk! Zo fijn om eindelijk een beetje privacy te hebben. Privacy kun je echt ontzettend missen als het (deels) ontbreekt. Steeds als ik zie dat er eindelijk een gordijn in de keuken hangt wordt ik er nog steeds blij van, ook al hangt hij er inmiddels al een paar dagen.

Komende week wordt ook eindelijk de nabestelling van de keuken opgehangen (en de bijbestelde achterwandjes geplaatst). Dus als dat gebeurt is, dan is de keuken eindelijk écht helemaal af! Op een lamp na. Want een keukenbedrijf hangt je lamp natuurlijk niet op aan je plafond 😉

Leestip: Hoe ik mijn clix verdien!

Is er bij jouw bestelling ooit wel eens iets mis gegaan, dat bijvoorbeeld de handvatten verkeerd om zaten, of dat je iets verkeerds geleverd kreeg?

Extra stopcontact en keukengordijn