Extra verdiensten in 2018 mijn doel

Extra verdiensten in 2018 mijn doel

7 april 2018 5 Door Marìs

Extra verdiensten in 2018 mijn doel. Deze week vertel ik jullie mijn doel voor extra verdiensten in 2018.

Extra verdiensten in 2018 mijn doel

Extra verdiensten in 2018, mijn doel

Extra verdiensten in 2018, mijn doel. Elk jaar heb ik het doel om zoveel mogelijk extra verdiensten binnen te slepen. Zodat ik zoveel mogelijk geld binnen kan halen. Dit doe ik op verschillende manieren. Ik verkoop dingen op internet die ik zelf in huis heb, maar eigenlijk niet meer gebruik. Bijvoorbeeld schoenen en/ of kleding, maar ook bijvoorbeeld dingen als een smoothie maker of oude cd’s waar ik niks meer mee doe, noem maar op!

Zo heb ik dit jaar al diverse dingen verkocht, helaas heb ik dat niet bijgehouden. Maar vanaf nu ga ik dit wel doen! Recent verkocht ik een jas voor 10 euro die ik niet meer paste. Dat geld legde ik bij een van mijn spaardoelen ‘6 maanden de hypotheek betalen zonder werk’. Mijn doel voor 2018 is om in totaal 50 euro te verdienen door middel van spullen verkopen. 10 euro heb ik dus al binnen, nog 40 te gaan!

Daarnaast heb ik diverse get paid to click site’s waar ik lid van ben, waaronder Euroclix. Daarmee haal ik jaarlijks meestal net iets meer dan 300 euro binnen. Dus dit jaar ga ik voor 350 euro in totaal! Eens kijken hoe ver ik ga komen! Al sinds het begin dat ik lid ben van deze site’s schrijf ik precies op wanneer, hoeveel en van welke site ik een uitbetaling krijg. Daardoor kan ik het al jaren heel goed bijhouden. Vorig jaar haalde ik 343,45 euro binnen. Daarom ga ik dit jaar een klein stapje hoger voor 350!

AH koopzegels! Ja hier doe ik ook aan mee. Ik verwacht daar dit jaar 2 boekjes van vol te krijgen, wat in totaal goed is voor 104 euro. Verder spaar ik ook kooppunten bij de Vomar, maar daar wil ik eigenlijk mee doorsparen, dus daar verwacht ik dit jaar geen geld van.

Nieuwe verdiensten

Verder ben ik ook recent gestart met het meedoen aan smaaktesten. Daarmee heb ik tot nu toe dit jaar al 30 euro binnen gehaald. Omdat ik echt geen idee heb hoe vaak ik uitnodigingen kan verwachten, zet ik hiermee in op 50 euro voor dit jaar. Een beetje voorzichtig misschien, maar ik stel mijn doel liever bij naar een hoger bedrag dan dat mijn verwachting tegen valt.

En tot slot ben ik ook begonnen dit jaar met investeren in crowdfunding projecten. Hiermee verwacht ik 115,60 euro winst binnen te halen. Ik heb 500 euro geïnvesteerd en dit wordt maandelijks terugbetaald gedurende de komende 3 jaar. Dus over 3 jaar als alles terugbetaald is, dan heb ik 115,60 euro winst behaald. Dus wanneer ik 1215,60 deel door 5, hou ik een winst over van 23,12 euro per jaar.

Met bloggen verdien ik momenteel pas een paar cent per maand, dus dat is niet echt noemenswaardig. Google betaald pas uit vanaf 70 euro. En ik haal nog lang geen 70 euro per jaar. Dus daarom heb ik dit niet vernoemd.

Weten jullie nog meer van dit soort manieren om geld mee te verdienen? En doe jij deze dingen ook? Of wil je dit gaan doen? Of lijkt het je juist 10x niks? Laat het weten in de reacties!

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.