Favoriete producten april 2023

Favoriete producten april 2023

18 april 2023 1 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn recent favoriete producten april 2023 met jullie. Dit bevat een product wat ik het meest recent gekocht heb en waar ik zelf enthousiast over ben. En een product wat ik als eerste wil gáán kopen/ proberen.

Favoriete producten april 2023

Favoriete producten april 2023

In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete producten april 2023. Eens in de zoveel tijd lijkt het me wel leuk om dit te doen. Dit artikel bevat affiliate links, waardoor ik wat extra geld kan verdienen als jullie iets kopen via een link van mij in dit artikel. Jullie betalen gewoon de normale prijs indien jullie iets kopen via een van mijn links. Alles wat ik schrijf is mijn oprechte mening en niet beïnvloed. Behalve door mijzelf en mijn ervaringen 😉

Leestip: In zoverre doe ik aan affiliate marketing! (geschreven in mrt 2021)

Wellicht vinden jullie het leuk om af en toe eens wat favoriete producten van mij voorbij te zien komen. Zo is een van mijn favoriete producten mijn telefoonhouder voor in de auto die ik recent kocht. Toen ik een andere auto kocht, wilde ik er ook eindelijk eens werk van maken om weer een goede telefoonhouder aan te schaffen. Ik kocht deze telefoonhouder voor 15,99 euro bij Bol.

Ik wilde een telefoonhouder die niet teveel in mijn gezichtsveld zou zitten, ook was een van mijn eisen dat het er niet eentje was die je vast moest plakken ergens op, want mijn ervaring is dat dat altijd weer los laat. Of dat je het steeds opnieuw moet vastplakken en daar heb ik geen zin in. Ik wilde een houder die ik permanent vast kon laten zitten.

Dus eerst probeerde ik een houder met een soort haak eraan die je zou moeten kunnen vastdraaien en op je rooster kon bevestigen, maar dat werkte niet in mijn Peugeot 108. Toen kwam ik dus uit op deze telefoonhouder die je vast kunt klemmen/ draaien in je bekervakje. Je kunt het gedeelte waar je telefoon in zit allerlei kanten op draaien en hoe hobbelig de weg ook is, hij blijft stevig vast zitten. Echt ideaal! Ik ben er zo blij mee!! Ik heb hem nu al meerdere keren gebruikt en ben er nog steeds erg tevreden mee. Dus dikke tip!

Ook ben ik nog steeds cadeaubonnen aan het sparen voor het anti-insectengordijn voor om je parasol. Momenteel heb ik pas 15 euro aan bonnen bij elkaar gespaard, dus dat is nog niet zo heel veel. Gelukkig zit er wel binnenkort een bon van 10 euro aan te komen, dus dan begint het eindelijk ergens op te lijken. Of het voor mij haalbaar is om hem deze zomer al aan te schaffen door middel van mijn bonnen, blijft dus nog even een verrassing. Ook voor mij. Ik heb de hoop nog niet opgegeven, maar ben er ook ok mee als ik nog een jaartje moet wachten.

Verder heb ik eigenlijk nog geen producten op het oog die ik binnenkort zou willen bestellen. Er was wel een product dat ik wilde bestellen, namelijk een oneindigheidsteken waar ‘love life’ op staat, maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar. Ik hou hem in de gaten en mocht hij wel weer beschikbaar komen, dan staat deze hoog op mijn verlanglijstje. Die wil ik dan boven de deur hangen. Mocht hij in de toekomst weer beschikbaar komen, dan zal ik hem in een ander artikel zeker voor jullie linken. Dan kunnen jullie zien wat ik bedoel.

Leestip: Word ik gelukkig als ik dit koop?

Heb jij nog wensen? Wat voor soort product lijkt jou handig om te hebben? Of wat voor soort product is op dit moment jouw favoriet?

Favoriete producten april 2023