Favoriete producten februari 2023

Favoriete producten februari 2023

8 februari 2023 2 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn recent favoriete producten februari 2023 met jullie. Dit bevat een product wat ik het meest recent gekocht heb en waar ik zelf enthousiast over ben. En een product wat ik als eerste wil gáán kopen.

Favoriete producten februari 2023

Favoriete producten februari 2023

In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete producten februari 2023. Eens in de zoveel tijd lijkt het me wel leuk om dit te doen. Ik ben benieuwd hoe dit ontvangen gaat worden. Dit artikel bevat affiliate links, waardoor ik wat extra geld kan verdienen als jullie iets kopen via een links van mij in dit artikel. Jullie betalen gewoon de normale prijs indien jullie iets kopen via een van mijn links. Alles wat ik schrijf is mijn oprechte mening en niet beïnvloed. Behalve door mijzelf en mijn ervaringen 😉

Leestip: In zoverre doe ik aan affiliate marketing! (geschreven in mrt 2021)

Wellicht vinden jullie het leuk om af en toe eens wat favoriete producten van mij voorbij te zien komen. Zo is een van mijn favoriete producten een kookwekkertje. Die gebruik ik altijd bij het bereiden van mijn eten. Tenzij ik alleen mijn eten maar hoef op te warmen natuurlijk 😉 Want bij gebruik van de magnetron heb je natuurlijk geen kookwekker nodig. Een kookwekker is ideaal, want ik ben in staat om de tijd te vergeten en alles aan te laten branden. Zelf op de tijd letten tijdens het koken is niks voor mij.

Je hebt diverse soorten kookwekkers, maar een van mijn voorwaarden is dat het niet zo’n irritant hard piepwekkertje is, die dan keihard blijft piepen tot je hem uitdrukt. Daar heb ik zo’n hekel aan! Die van mij moet gewoon als een soort belletje klinken. Ook wekkertjes op apparatuur vind ik niks, dat piept mij ook veel te hoog/ schel/ hard. Het kookwekkertje dat ik momenteel gebruik is deze van Alpina. Op de foto lijkt het net alsof je dan 4 wekkertjes opgestuurd krijgt, maar je krijgt er gewoon eentje. Deze klinkt wel als een belletje, maar is ook onwijs hard, dus ik verstop hem dan weer tussen een handdoek. Anders krijg ik ter plekke een hartverzakking als dat ding af gaat.

Daarnaast is er momenteel ook een favoriet product waarvoor ik aan het sparen ben. Cadeaubonnen opsparen wel te verstaan 😉 Dat kan ik best een tijdje volhouden, zodat ik het product dan ‘gratis’ kan bestellen. Ik vul via diverse enquete sites enquetes in en sommige sites betalen alleen uit in cadeaubonnen. Ik kies dan altijd bonnen van bol, gewoon omdat ik daar met enige regelmaat iets bestel en dan is korting wel zo prettig! Dat zijn ook de enige cadeaubonnen waar ik altijd blij mee ben. Gewoon omdat ik daar écht iets aan heb.

Nu ben ik echt panisch voor wespen, bijen en hommels en omdat die in Nederland nogal veel aanwezig zijn, ga ik nooit in de tuin zitten. Terwijl ik het heerlijk vind om buiten te zitten. Maar niet als ik elke 20 minuten gillend weg moet rennen omdat ik bang ben. Dat gelul van ‘ze doen niks’ gaat er bij mij niet in. Want als ze zich om wat voor reden dan ook bedreigd voelen, doen ze wel degelijk wat! En je zal maar net zo’n kreng over het hoofd zien…

Toen kwam ik vorig jaar via social media (voor de grap) een stoel tegen met een dakje erboven en net eromheen tegen de insecten. Zo zat je dus op je stoeltje en kon er geen insect bij je komen. Ideaal! Eindelijk werd rustig buiten zitten een optie. Maar! Die hele stoel was niet meer te krijgen. Hierdoor kreeg ik wel het idee om naar een alternatief te zoeken en ik vond deze, voor om je parasol! Als het goed is moet je zo dus rustig onder je parasol kunnen zitten zónder dat die irritante insecten bij je kunnen komen. Dus dat is het eerstvolgende wat ik wil gaan bestellen! Het lijkt me heerlijk om eindelijk eens écht rustig buiten te kunnen zitten.

Leestip: Online wat extra geld verdienen kan zo!

Heeft een van jullie ervaring met zo’n ‘vliegengordijn’ om je parasol heen? Zo ja, dan ben ik erg benieuwd hoe dit bevalt! Het lijkt mij dus echt ideaal. Wel even een klusje om het er omheen te hangen, maar dan heb je ook wat!

Favoriete producten februari 2023