Favoriete producten juni 2023

Favoriete producten juni 2023

15 juni 2023 5 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn recent favoriete producten juni 2023 met jullie. Dit bevat een product wat ik het meest recent gekocht heb en waar ik zelf enthousiast over ben. En een product wat ik als eerste wil gáán kopen/ proberen.

Favoriete producten juni 2023

Favoriete producten juni 2023

In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete producten juni 2023. Eens in de zoveel tijd deel ik dit met jullie. Dit artikel bevat affiliate links, waardoor ik wat extra geld kan verdienen als jullie iets kopen via een link van mij in dit artikel. Jullie betalen gewoon de normale prijs indien jullie iets kopen via een van mijn links. Alles wat ik schrijf is mijn oprechte mening en niet beïnvloed. Behalve door mijzelf en mijn ervaringen 😉

Leestip: In zoverre doe ik aan affiliate marketing! (geschreven in mrt 2021)

Recent heb ik een financieel boek gelezen die ik erg interessant vond. Deze is van Oeds-Jan Postma en heet ‘slapend rijk‘. Dit gaat kort gezegd over beleggen. Zelf vond ik het erg interessant om te lezen. Wanneer je interesse hebt in beleggen, is dit een aanrader! Wanneer je niks met beleggen hebt, is dit minder geschikt voor je om te lezen. Hebben jullie dit boek ook gelezen? Of voel jij je niet prettig bij beleggen?

Een van mijn favoriete producten een oneindigheidsteken waar love life op staat. Hiervoor betaalde ik in mei 75 euro. Omdat ik in juni een matras bestelde, kocht ik verder zo min mogelijk. Deze bestelde ik uiteraard niet via bol. Mede hierdoor kocht ik in juni geen nieuw product, het paste even niet in mijn budget. Dus mijn bol-verlanglijst blijft nog even wat het is.

Ook ben ik nog steeds cadeaubonnen aan het sparen voor het anti-insectengordijn voor om je parasol. Momenteel heb ik pas 15 euro aan bonnen bij elkaar gespaard, dus dat is nog niet zo heel veel. Gelukkig zit er wel binnenkort een bon van 10 euro aan te komen, dus dan begint het eindelijk ergens op te lijken. Of het voor mij haalbaar is om hem deze zomer al aan te schaffen door middel van mijn bonnen, denk ik inmiddels niet meer. Helaas gaat het niet zo snel met de cadeaubonnen sparen als ik verwacht had, of als ik zou willen. Maar toch ga ik er natuurlijk wel gewoon mee door. Want eens heb ik wel die 40 euro bij elkaar.

Verder  kocht ik recent tijdens een van onze uitjes alvast wat nieuwe pannen, omdat ik straks op inductie ga koken (in plaats van keramisch). Hiervoor had ik dus allemaal nieuwe pannen nodig. Een van de benodigde pannen die ik nog niet heb aangeschaft is een pannenkoekenpan. Maar uiteraard heb ik er al wel eentje tussen mijn favorieten gezet bij bol! Want ik bak met enige regelmaat zelf pannenkoeken, hiervan kan ik dan 3 dagen eten in mijn eentje. Meestal geef ik er dan ook een paar weg aan mijn moeder, omdat ik anders over hou. En dat is natuurlijk zonde.

Leestip: Word ik gelukkig als ik dit koop?

Heb jij nog wensen? Wat voor soort product lijkt jou handig om te hebben? Of wat voor soort product is op dit moment jouw favoriet?

Dit artikel bevat affiliate links. Mocht je iets kopen via een link, dan krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Voor iedereen die dit doet; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven schrijven. Net als vele andere dingen zijn de kosten voor mijn website, hosting pakket en ssl certificaat namelijk ook flink opgelopen.

Favoriete producten juni 2023