Favoriete producten maart 2023

Favoriete producten maart 2023

9 maart 2023 3 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn recent favoriete producten maart 2023 met jullie. Dit bevat een product wat ik het meest recent gekocht heb en waar ik zelf enthousiast over ben. En een product wat ik als eerste wil gáán kopen/ proberen.

Favoriete producten maart 2023

Favoriete producten maart 2023

In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete producten maart 2023. Eens in de zoveel tijd lijkt het me wel leuk om dit te doen. Dit artikel bevat affiliate links, waardoor ik wat extra geld kan verdienen als jullie iets kopen via een link van mij in dit artikel. Jullie betalen gewoon de normale prijs indien jullie iets kopen via een van mijn links. Alles wat ik schrijf is mijn oprechte mening en niet beïnvloed. Behalve door mijzelf en mijn ervaringen 😉

Leestip: In zoverre doe ik aan affiliate marketing! (geschreven in mrt 2021)

Wellicht vinden jullie het leuk om af en toe eens wat favoriete producten van mij voorbij te zien komen. Zo is een van mijn favoriete producten een klein prullenbakje voor op het aanrecht. Voordat ik mijn auto kocht, bestelde ik 2 verschillende prullenbakjes voor op het aanrecht voor mijn gft-afval. Er staat altijd een aantal liter, maar ik heb liever maten in centimeters, dan weet ik veel beter of het aan mijn eisen voldoet. Daarom bestelde ik 2 diverse prullenbakjes. De ene was toch nét iets te schuin (de achterkant was hoger dan de voorkant), was ik niet praktisch vind. Dus werd het prullenbak nummer 2. Een wit bakje met lichtgrijze deksel met een inhoud van 3 liter. Voor mij echt dé perfecte maat voor het op aanrecht.

Voorheen had ik gewoon een los plastic zakje staan, maar dat oogt zo rommelig! Daarom wilde ik dus graag een prullenbakje hebben. Dat hadden we eens op vakantie gehad en dat vond ik zo handig en veel netter dan een los plastic afvalzakje. Ik heb het bakje nu enige tijd in gebruik en ben er nog steeds helemaal blij mee! Het oogt netter en rustiger en het bakje én de klep kun je gemakkelijk los maken van elkaar en beiden in de vaatwasser zetten. Dit heb ik zelf nog niet gedaan, ik heb hem even op de hand omgespoeld. Maar wel fijn dat het in de vaatwasser kan! Mocht het dan zomers echt een keer stinken, is de stank ook zo weer weg! Het gaat om dit prullenbakje. Wat mij betreft een aanrader!

Daarnaast is er momenteel ook een favoriet product waarvoor ik aan het sparen ben. Cadeaubonnen opsparen wel te verstaan 😉 Dat kan ik best een tijdje volhouden, zodat ik het product dan ‘gratis’ kan bestellen. Ik vul via diverse enquete sites enquetes in en sommige sites betalen alleen uit in cadeaubonnen. Ik kies dan altijd bonnen van bol, gewoon omdat ik daar met enige regelmaat iets bestel en dan is korting wel zo prettig! Dat zijn ook de enige cadeaubonnen waar ik altijd blij mee ben. Gewoon omdat ik daar écht iets aan heb. Dit betreft het insectengordijn voor de parasol. Deze wil ik echt van cadeaubonnen sparen gaan kopen. Hierover vertelde ik al in mijn vorige artikel. Zoek je de link, kijk dan even terug naar mijn artikel van februari.

Tegelijk met het prullenbakje bestelde ik ook een riem. In feite omschrijven ze dit als een riem voor hardlopers, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon gebruiken als je gaat wandelen en geen tas mee wilt nemen. Vind ik. Je hebt namelijk vakjes op deze riem zitten, zo kun je in de riem die ik bestelde zelfs ook een fles water meenemen. Maar er zijn ook vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon, huissleutels en waar je je oortjes uit kunt laten komen, zodat je tijdens het wandelen muziek kunt luisteren.

Omdat het nog geen weer geweest is om zonder jas buiten te kunnen lopen, heb ik dit product eigenlijk nog niet uitgeprobeerd. Inmiddels heb ik hem natuurlijk wel ontvangen, maar dus nog niet kunnen testen. Ik ben van mening dat het het beste getest kan worden wanneer je zonder jas naar buiten kunt, echt een stuk wandelen. Dan weet je in hoeverre je bijvoorbeeld een fles water wel of niet mee wilt nemen.

De vakjes voor sleutels en mijn telefoon zijn wel groot genoeg en voldoen dus prima. Ook de riem zelf past prima om me heen, mede doordat hij verstelbaar is. Maar ik wil weten of mijn fles water niet de hele tijd tegen mijn heupen aan gaat bonken tijdens het wandelen. Dat zal ik deze zomer gaan testen, zodra er een mooie dag komt om zonder jas te wandelen. Het gaat om deze hardloop riem. Zulke riemen zijn uiteraard ook verkrijgbaar zónder vakje voor je waterfles, dan zijn ze ook meteen een stuk goedkoper verkrijgbaar.

Leestip: Online wat extra geld verdienen kan zo!

Heb jij ook een kleine prullenbak op je aanrecht staan voor je gft afval? Of zo’n ‘hardloop riem’ waar je spullen in kunt stoppen, hoe bevalt het?!

Favoriete producten maart 2023