Favoriete producten mei 2023

Favoriete producten mei 2023

17 mei 2023 0 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn recent favoriete producten mei 2023 met jullie. Dit bevat een product wat ik het meest recent gekocht heb en waar ik zelf enthousiast over ben. En een product wat ik als eerste wil gáán kopen/ proberen.

Favoriete producten mei 2023

Favoriete producten mei 2023

In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete producten mei 2023. Eens in de zoveel tijd lijkt het me wel leuk om dit te doen. Dit artikel bevat affiliate links, waardoor ik wat extra geld kan verdienen als jullie iets kopen via een link van mij in dit artikel. Jullie betalen gewoon de normale prijs indien jullie iets kopen via een van mijn links. Alles wat ik schrijf is mijn oprechte mening en niet beïnvloed. Behalve door mijzelf en mijn ervaringen 😉

Leestip: In zoverre doe ik aan affiliate marketing! (geschreven in mrt 2021)

Wellicht vinden jullie het leuk om af en toe eens wat favoriete producten van mij voorbij te zien komen. Zo is een van mijn favoriete producten een oneindigheidsteken waar love life op staat. Voor wie een beetje gelooft in dingen aantrekken; wanneer je dit boven je voordeur hangt blijft de oneindigheid je huis binnen stromen. En daarom wilde ik een mooi én leuk oneindigheidsteken hebben. Ik dacht; als ik hem nu bestel, dan kan de klusser hem vrijwel gelijk ophangen, dus doen! Helaas was hij niet al te goedkoop bij bol, en elders ook niet. Maar hij is wel gaaf! Hiervoor betaalde ik 75 euro.

Ook ben ik nog steeds cadeaubonnen aan het sparen voor het anti-insectengordijn voor om je parasol. Momenteel heb ik pas 15 euro aan bonnen bij elkaar gespaard, dus dat is nog niet zo heel veel. Gelukkig zit er wel binnenkort een bon van 5 euro aan te komen, dus dan begint het eindelijk ergens op te lijken. Of het voor mij haalbaar is om hem deze zomer al aan te schaffen door middel van mijn bonnen, blijft dus nog even een verrassing. Ook voor mij. Ik heb de hoop nog niet opgegeven, maar ben er ook ok mee als ik nog een jaartje moet wachten.

Verder heb ik eigenlijk weer een stuk meer producten tussen mijn favorieten gezet bij bol, maar die ga ik niet allemaal in dit artikel benoemen, dan worden jullie vast gillend gek 😉 Ik wil er wel nog even eentje uitlichten die ik waarschijnlijk als eerste aan zal gaan schaffen. En dat is een waszak van 50 bij 60 cm. Deze kon ik in de winkels zo lastig vinden!

En ik heb 2 waszakken van ongeveer dit formaat, maar die ene begint al stuk te gaan en voor mij is dit maatje precies perfect om er een paar shirtjes of jurken in te doen. Daarom zal ik waarschijnlijk deze waszak als eerstvolgende product bestellen. Hij kost op dit moment 5,79 euro. Eindelijk eens niet een pakketje met meerdere formaten waszakken waarvan ik de helft niet gebruik. Heel fijn!

Momenteel heb ik er nog geen haast mee, dus ik zal het niet nu zo 1, 2, 3 gelijk bestellen, maar ik hou het wel in de gaten. En dan bestel ik er gelijk een paar. Dan wordt de prijs per stuk namelijk iets goedkoper en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Zo heb ik dan ook meteen een klein voorraadje liggen voor als die oude het echt begeven. Maar eerst maar eens naar Maastricht toe en kijken hoeveel geld ik daar in totaal uit ga geven.

Leestip: Word ik gelukkig als ik dit koop?

Heb jij nog wensen? Wat voor soort product lijkt jou handig om te hebben? Of wat voor soort product is op dit moment jouw favoriet?

Favoriete producten mei 2023