Favoriete producten september 2023

Favoriete producten september 2023

26 september 2023 0 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn recent favoriete producten september 2023 met jullie. Dit bevat een product wat ik het meest recent gekocht heb en waar ik zelf enthousiast over ben. En een product wat ik als eerste wil gáán kopen/ proberen. En deze keer ook producten die ik voor mijn moeder kocht, alvast voor de kerst.

Favoriete producten september 2023

Favoriete producten september 2023

In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete producten september 2023. Eens in de zoveel tijd deel ik dit met jullie. Dit artikel bevat affiliate links, waardoor ik wat extra geld kan verdienen als jullie iets kopen via een link van mij in dit artikel. Als je alleen erop klikt verdien ik niks. Jullie betalen gewoon de normale prijs indien jullie iets kopen via een van mijn links. Alles wat ik schrijf is mijn oprechte mening en niet beïnvloed. Behalve door mijzelf en mijn ervaringen 😉

Leestip: In zoverre doe ik aan affiliate marketing! (geschreven in mrt 2021)

Recent heb ik een boek gelezen die ik erg leuk vond. Of eigenlijk 2 boeken. Want ik ben namelijk bezig in de serie van de 7 zussen. Begin september las ik ‘Schaduw‘ en nu vlak voordat dit artikel online komt las ik ook deel 4; Parel. Hebben jullie deze boeken ook gelezen? Of heb jij niks met deze boeken serie?

Een van mijn favoriete producten die ik later dit jaar wel wil gaan uitproberen is deze siliconen bakmat. In plaats van steeds los bakpapier wat je elke keer weer opnieuw moet kopen, kun je ook dit gebruiken. Het schijnt zelfs in de vaatwasser te kunnen. Ik ben heel benieuwd hoe lang dit mee gaat en of dit niet gaat stinken. Hoe vaak het in de vaatwasser moet (want moet dat al als je er 1x broodjes op klaar maakt?). Laat even weten of jullie hier misschien ervaring mee hebben en of je tevreden bent en hoe lang het mee gaat, hoe vaak je het in de vaatwasser doet en zo voorts!

Ook ben ik nog steeds cadeaubonnen aan het sparen voor het anti-insectengordijn voor om je parasol. Momenteel heb ik geen bonnen meer, want ik gaf mijn bonnen uit voor de aanschaf van een kerstcadeau voor mijn moeder. Dit gaat dus even in de wachtrij want inmiddels is de zomer alweer voorbij en heeft het dus ook geen haast meer. Uiteraard ga ik gewoon weer lekker door met bol.com cadeaubonnen sparen.

Zoals ik al vertelde, kocht ik ook een cadeau voor mijn moeder, alvast voor de kerst. Zij heeft namelijk een autolader, maar met het verkeerde kabeltje eraan. Deze past dus niet op haar telefoon. Daarom kocht ik voor haar het goede kabeltje, die wel op de telefoon aangesloten kan worden. Wel zo prettig! Anders heb je natuurlijk nog niks aan een autolader.

En natuurlijk gaan er binnenkort nog veel meer kerstcadeaus gekocht worden. Ik weet alleen nog niet of ik alles via bol kan bestellen. Meestal probeer ik dit wel, tenzij ik iets in een winkel koop. Gewoon omdat ik het prettig vind als alles bij dezelfde webshop weg komt. Gewoon omdat het vertrouwd is en omdat ik natuurlijk weer clix kan scoren als ik via Euroclix een aankoop doe bij bol.

Leestip: Word ik gelukkig als ik dit koop?

Heb jij nog wensen? Wat voor soort product lijkt jou handig om te hebben? Of wat voor soort product is op dit moment jouw favoriet?

Dit artikel bevat affiliate links. Mocht je iets kopen via een link, dan krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Voor iedereen die dit doet; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven schrijven. Net als vele andere dingen zijn de kosten voor mijn website, hosting pakket en ssl certificaat namelijk ook flink opgelopen.

Favoriete producten september 2023