Flink geklust – diary 149

Flink geklust – diary 149

2 februari 2021 4 Door Marìs

Er is Flink geklust – diary 149. Dinsdag was ik lekker een dagje vrij en van tevoren had ik gedacht dat ik dan lekker een extra dag rust had, maar niets is minder waar.

Flink geklust - diary 149

Flink geklust – diary 149

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Flink geklust – diary 149. Want er werden weer 2 redelijk grote klussen gedaan. Onverwacht, want de aannemer kon niet verder bij een andere klus. Dus dat kwam hier goed uit!

Leestip: Hoe zou jij geld uit de pot houden?!

Maandag 25 januari

Flink geklust - diary 149

De week werd begonnen met een kleinere klus, namelijk 2 lelijke houten platen weghalen en vervangen voor deze vensterbank in de slaapkamer. Wat een ander gezicht! Het zag er meteen veel netter/ luxer uit.

Dinsdag 26 januari

Flink geklust - diary 149

Vandaag ontving ik EINDELIJK bericht van Justis met het betaalverzoek. De termijn waarvan ik dacht dat die meteen na de aanvraag al in ging, bleek pas in te gaan na de betaling. Deze deed ik natuurlijk direct! En omdat zij dezelfde bank hebben, was het ook direct binnen bij ze. Dus geen dag vertraging! Hoe sneller dit geregeld is hoe beter. Eindelijk ben ik nu dus een stap verder. Nu is het echt afwachten op het oordeel van Justis. Maar mijn aanvraag is nu dus in behandeling genomen!

Ook werd er vandaag weer verder geklust aan mijn huis, de dakgoot werd gerepareerd en de boeidelen achter erop gezet (de oude rotte boeidelen waren er achter destijds al afgehaald).

Woensdag 27 januari

Vandaag waren de dakgoot en boeidelen aan de voorkant aan de beurt. De dakgoot voor was nog erger lek dan die aan de achterkant. En de oude houten (rotte) boeidelen werden eraf gesloopt en vervangen door trespa. Dus het ziet er weer netjes uit!

Donderdag 28 januari

Vandaag werd het eerste deel van de kozijnen afgetimmerd. Ze begonnen met de woonkamer en keuken. En ze deden alvast de voorbereiding voor de voordeur en het raam boven.

Vrijdag 29 januari

Flink geklust - diary 149

Vandaag begon de aannemer met de voordeur, het ziet er nu eindelijk netjes uit hier! En daarna werd ook het raam boven gedaan. Het enige wat nog niet gedaan kon worden was alles netjes afkitten. Want de goede kleur was niet op voorraad. Dus dat gebeurt komende week als het goed is!

Zondag 31 januari

Zondag is mijn Wie is de mol? dag. Dan kijk ik de aflevering van zaterdagavond terug en een paar video’s waarin de meest recente aflevering wordt besproken. Natuurlijk met een warme kop thee! Altijd leuk om te zien waar ze allemaal hints in zien naar de mol.

Leestip: Makkelijk extra geld verdienen met Euroclix!

Kijk jij ook naar Wie is de mol?