Floriade optreden – diary 220

Floriade optreden – diary 220

28 juni 2022 2 Door Marìs

In dit artikel lezen jullie mijn Floriade optreden – diary 220. Want deze week draaide alles daarom. Ik heb nauwelijks foto’s gemaakt deze week, maar genoeg te vertellen. Dus lees lekker met mij mee.

Floriade optreden - diary 220

Floriade optreden – diary 220

Op dit moment lees je mee met mijn photodiary; Floriade optreden – diary 220. Want deze week was het dan eindelijk zo ver. Het optreden met onze zanggroep op de Floriade. Het weer was behoorlijk heftig, in de zin van; stikheet, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben ons prima vermaakt.

Leestip: Creditcard alternatief!

Maandag t/m woensdag

Floriade optreden - diary 220

Ik had begin deze week natuurlijk zelf thuis nog geoefend voor ons optreden, maar voor onze generale repetitie moesten we toch echt naar een plaats in de buurt van Barneveld. En dat ook nog eens op de protestdag. Ik hield mijn hart vast, en hield de verkeersinformatie in de gaten, maar gelukkig verliep de reis vlekkeloos, omdat de boeren alweer onderweg naar huis waren. En omdat wij de snelwegen vermeden. Hier kwamen ons een hele zooi tractoren tegemoet rijden.

Eenmaal aangekomen op onze locatie reden er ook een zooi boeren door het dorp die begonnen te toeteren toen ze ons allemaal buiten zagen zitten, waarop wij allemaal gingen zwaaien. Was echt grappig.

Floriade optreden - diary 220

Op de terugweg zijn we gewoon lekker via de snelweg gereden en genoten we van een mooie zonsondergang!

Donderdag t/m zondag

In de tweede helft van de week deed ik behalve mijn optreden eigenlijk verder niks bijzonders. Door de slechte luchtkwaliteit had ik veel last van mijn hooikoorts, dus dat was vervelend. Toen het ook nog eens stikheet was en het podium op een grasveld bleek te staan, waren mijn luchtwegen er aan het eind van de dag helemaal klaar mee.

Het optreden zelf was echt geweldig en we hadden erg leuk publiek! Omdat we flink wat uren op het terrein geweest waren, werd ik daarna helaas ook flink ziek, omdat mijn luchtwegen helemaal dichtgeslibd waren. Puur door die stomme allergie. Normaal staat er in de weerapp dan ook; mensen met luchtwegproblemen; span jezelf niet teveel in. Of iets in die richting. Tja, dat gaat dus niet als je een optreden hebt, en dat heb ik geweten ook.

Maar het was het zeker waard, het was gewoon een onwijs leuke dag en we hebben het heel gezellig gehad met onze groep. We hebben flink wat nummers gezongen en het publiek deed leuk mee.

Ik schrijf dit nu op maandagavond 27 juni en langzaam aan begint het nu weer iets beter met me te gaan, na een paar volle dagen op bed. Dus hopelijk ben ik morgen weer helemaal mezelf! Of anders uiterlijk woensdag!

Mijn tijd op bed heb ik vooral gesleten met slapen en tussendoor Youtube video’s kijken.

Leestip: Stap voor stap sparen!

Wie heeft er ook zoveel last van hooikoorts of wordt om andere reden ziek als je iets actiefs doet terwijl de luchtkwaliteit zo slecht is? Ik blijf normaal dan binnen en ga hoogstens in de ochtend dan even wandelen. Dan is de luchtkwaliteit meestal op zijn best. Maar zo’n optreden als dit wil je natuurlijk niet missen.