Geïnvesteerd in crypto

Geïnvesteerd in crypto

6 juli 2022 4 Door Marìs

Ik heb geïnvesteerd in crypto! De crypto markt is recent zo hard naar beneden gedonderd, dat het mij het perfecte moment leek om in te stappen.

Geïnvesteerd in crypto

Geïnvesteerd in crypto

Ook ik heb nu dus eindelijk geïnvesteerd in crypto. Omdat ik steeds berichten las over hoe laag de crypto momenteel wel niet staat en dat het nog niet eerder in lange tijd zo laag stond als nu, besloot ik voor mezelf dat dit voor mij het perfecte moment was om in te stappen.

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Al een hele lange tijd ben ik me hierin gaan verdiepen en nu de markt hiervoor zo erg instortte dat de crypto lange tijd niet zó laag gestaan heeft, dacht ik; ik pak nu mijn kans en ik stap in. Al een lange tijd wilde ik graag ook hierin gaan investeren, maar ik was er voor mezelf nog niet uit waar ik dat veilig kon doen en hoeveel ik dan per maand wilde gaan inleggen, of dat ik juist alleen maar eenmalig een groot bedrag wilde gaan inleggen en dan verder kijken wat het zou gaan doen.

Inmiddels heb ik besloten om net als je meestal bij beleggen doet, gewoon maandelijks een vast bedrag in te leggen. En zo kwam het dat ik vorige week mijn eerste crypto’s kocht. Wanneer je investeert is het altijd goed om het risico wat te verdelen en nooit al je geld op 1 ding in te zetten. Daarom spreidde ik mijn inleg over Ethereum en Bitcoin. Ik leg per maand 51 euro in via Bitvavo, er gaan namelijk een paar cent verloren aan kosten, dus daarom die ene euro extra.

Wat wil ik ermee?

Wat ik nu in mijn hoofd heb, is dat het leuk zou zijn als de crypto’s over een paar maanden weer lekker gaan stijgen, dat ik dan een leuk bedrag aan winst eruit kan halen als startbedrag om weer opnieuw te gaan beleggen. Want uiteindelijk wil ik dat mijn investeringen bestaan uit investeringen in crypto’s, crowdfunding projecten én ETF’s. Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst gaat brengen, dus wat het worden gaat zien we wel.

Van mijn investeringen in crypto’s heb ik geen verwachtingen, bovenstaand is puur wat ik hóóp te bereiken en zo niet; jammer dan. Dan ben ik in elk geval weer een ervaring rijker. Crypto’s hebben natuurlijk veel risico, maar het leven is een groot risico, dus dit hoort er gewoon bij vind ik. Wat dat betreft ben ik niet zo’n stresskip, dus zo lang er geen winst uit voort komt, laat ik het lekker in mijn account staan. Ik leg hierom ook bewust een laag bedrag in, die ik 50/50 verdeel over de 2 munten die ik eerder in dit artikel noemde.

Sinds ik investeerde is de waarde nog ietsjes verder gezakt, maar hij lijkt nu weer redelijk stabiel te zijn, als in; niet nog verder omlaag te donderen. Want stabiliteit en crypto’s gaan natuurlijk niet samen 😉 Maar hey, geef het een naampje. Vanaf nu zal ik jullie regelmatig op de hoogte gaan houden over de vorderingen van mijn investering in crypto’s.

Leestip: Fuck you money!

Investeer jij ook in crypto’s en wat is jouw doel hiermee? Of kies jij liever voor veilig en beleg jij alleen?

Geïnvesteerd in crypto