Gekke week – diary 57

Gekke week – diary 57. Dit was zo een gekke week, ineens nóg drukker dan ik verwacht had. Hoe dat precies kwam lezen jullie in deze diary.

Gekke week - diary 57

Gekke week – diary 57

Gekke week – diary 57. Deze week verliep onverwachts ineens zo gek druk. Nóg drukker dan ik ingepland had. Dat was even heftig. Maar ook fijn, want meer inkomsten zijn gewoon heel erg welkom!

Leestip: Offerteweek – diary 56

Maandag 29 april

Gekke week - diary 57

Ik deed de weekboodschappen en plakte weer lekker verder in mijn zegelboekje.

Dinsdag 30 april

Gekke week - diary 57

Ik koos tóch nog een ander achterwandje voor de keuken, want ineens zag ik wandjes staan die ik nog niet eerder gezien had! Nu ben ik écht helemaal 100% happy met alle keuzes voor de nieuwe keuken. Ik heb meteen de winkel gezegd dat ik graag wilde gaan bestellen en toch ook dimbare lampjes onder de bovenkastjes wilde, en die kreeg ik uiteindelijk cadeau. Dus dat was top!

Woensdag 1 mei

Gekke week - diary 57

Vanmorgen werd ik om 5 voor 7 uit bed gebeld door mijn oude teamcoach van de post. Hoorde ik een paar weken terug nog dat er geen plek was voor me, vandaag dat ze toch een plekje voor me hebben! Met de vraag of ik meteen langs kon komen met mijn paspoort om het direct in orde te maken, dan kon ik snel beginnen.

Zo ging ik langs en werd het meteen in orde gemaakt. Gelijk de dag erna al beginnen. Dit is echt zó een goede timing met een klushuis op komst! Extra geld is zó hard nodig.

Gekke week - diary 57

Vanmiddag moest ik bij de tandarts een gaatje laten vullen en daarna sloeg ik meteen wat snacks/ tussendoortjes in om mee te nemen naar het werk. En ik vulde deze doorzichtige bak met wat ik kocht. Dat pakt makkelijker. En zo zie ik ook meteen hoeveel ik nog heb.

Omdat mijn weekbudget al op was kreeg ik dit van mijn moeder. Want hier had ik even niet op gerekend, maar wel nodig. Want ik weet nooit van tevoren hoe laat ik klaar ben met werken. Officieel werk ik 3 uurtjes per dag, maar als het nog niet af is werk ik toch door. Overuren worden altijd uitbetaald dus die zijn welkom.

Donderdag 2 mei

Gekke week - diary 57

En hop daar zit ik ineens weer te werken als of ik nooit weg geweest ben! Hier werken ze nog met roze kaartjes. Die zie je bovenop liggen in de tas. Die doe je bovenop de bundel zodat de postbode weet dat er een pakketje in de pakjestas zit voor die straat. Beetje overbodig is het wel, want praktisch voor elke straat zit er wel een pakketje tussen. Maar ik doe netjes wat ze willen.

Gekke week - diary 57

Toen ik klaar was met werken gingen we op pad voor een pvc vloer. Ik koos er 2 uit en die nam ik mee naar huis om te kijken hoe ze bij de meubels stonden. Ik had wel een lade meegenomen naar de winkel van mijn dressoir en het frontje van de keukenwinkel van het kastje, maar om thuis compleet te kunnen kijken was ook wel fijn. En deze is het geworden!

Aan de hand van de plattegrond kreeg ik een offerte, dus zo had ik mooi meteen een indicatie van wat het gaat kosten. Ook kunnen zij de trap bekleden, dus dit wil ik ook door dit bedrijf laten doen. Lekker alles in 1x

Vrijdag 3 mei

Gekke week - diary 57

Hop daar was ik weer! Vrijdag is nu nog een daldag, dus we waren al om 9 uur klaar met werken. Maar er was een ander leuk klusje! De oude strippen moesten van de kasten af, want er kwamen nieuwe.

Nu begon het eerste vakje nog met 01, straks met 00. Ik gok dat in 00 de nieuwbouwwijken komen te liggen, want die hebben meestal nog geen cijfer. Dus deze strip ging in de plastic buis, daarop werden dopjes gezet en die mepten we in de houdertjes vast. Weer eens wat anders!

Zaterdag 4 mei

Gekke week - diary 57

Vandaag was mijn oma jarig. 86 is ze geworden, dus dat moest natuurlijk gevierd worden! Mijn moeder ging er in de ochtend al heen en ik kwam in de middag. Want in de avond gingen we gezellig uit eten.

Gekke week - diary 57

We gingen naar een Van der Valk restaurant en ik koos voor de schnitsel. Altijd lekker! Vooraf had ik breekbrood met kruidenboter.

Gekke week - diary 57

En tot slot nog 2 bolletjes vanille ijs. We hadden alle 3 hetzelfde toetje. Alleen bestelde ik hem zonder amandelschaafsel. Want dat hoeft van mij niet zo nodig.

Zondag 5 mei

Gekke week - diary 57

Na zo’n drukke week was ik blij dat ik even niks hoefde! Ik vulde mijn koelkast alvast met weekboodschappen. Dus die ziet er weer gezellig uit.

Leestip: Nieuw contract!

Hadden jullie nog een verrassende week? Hebben jullie nog iets gedaan op bevrijdingsdag? Ik hielp mijn moeder nieuwe plantjes in haar bak te zetten en verder was ik lekker thuis na weer zo’n drukke week.

One thought on “Gekke week – diary 57”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *