Gekke week en bed binnen – diary 8

Gekke week en bed binnen – diary 8. Vorige week konden jullie zien en lezen dat ik heel onrustig was en dat ik erg bezig was met mijn eten. Deze week was het een gekke week, want ik deed mezelf 3x pijn en ook kwam eindelijk het bericht dat mijn bed binnen is!

Gekke week en bed binnen - diary 8

Gekke week en bed binnen – diary 8

Gekke week en bed binnen – diary 8. Afgelopen week was een gekke week waarin ik mezelf tot 3 keer toe per ongeluk pijn deed, een verhuisschrift maakte en ik het bericht kreeg dat mijn bed binnen is! Dus daar was ik héél blij om.

Maandag 14 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Toen ik mijn ovenbroodjes doorsneed voor de lunch schot het broodmes zo door mijn duim in. Precies in het stuk waar je je duim altijd buigt. En je zal altijd zien, nét vandaag had ik geen ovenhandschoen aan omdat ik m’n broodjes al had laten afkoelen omdat ik zo druk bezig was met mijn artikelen.

Het was best een diepe snee, bloedde meteen best wel, dus de wond uitgespoeld onder lauw water, de wond zachtjes dicht geduwd en daarna meteen een betadinepleister erop geplakt, zodat het nog eens ontsmet werd (aangezien dat broodmes al weken lang op het aanrecht lag) en de wond goed kon helen.

Dinsdag 15 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Deze week startte ook weer top! Heerlijk om aan het begin van de maand al lekker veel overuren te kunnen scoren! Dan heb ik echt een stuk minder stress!

Woensdag 16 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Vandaag las ik weer lekker verder in zustermoord, super spannend boek. Het is er weer eentje van de (tv) serie Rizzoli & Isles.

Gekke week en bed binnen - diary 8Daarna keek ik lekker een gratis film, aangeboden voor moederdag. ‘Jackie’, achteraf had ik deze al eens gezien, maar leuk is hij wel!

Zo ziet mijn duim er nu uit. Toen ik de wond dichtgedrukt had is er toch nog wat bloed ontstaan en dat wordt nu dus hard onder mijn huid. Dan wordt het zwart en voert je lichaam het vanzelf af, dus niks aan de hand. Pijnlijk is het wel. Maar ik ben al lang blij dat de wond netjes aan het helen is!

Donderdag 17 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Ik liep met mijn lege elastiekmandje langs een collega en zei voor de grap ‘heb je een aalmoesje voor mij?’ Hij; jahoor! En gooit zo alle elastiekjes in mijn mandje. Dus ik heel droog; ok bedankt! Scheelt weer lopen! En ik ging weer zitten. Of er ook nog gewerkt wordt? Jaweeeel!

Gekke week en bed binnen - diary 8Ook waren vrienden van mij 5 jaar getrouwd vandaag. Dus ik stuurde dit plaatje omdat ik te laat was met een kaart. Oeps! Dan maar zo!

Vrijdag 18 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Gaf ik mijn iPod een update. Hij deed al een tijdje raar met de batterij weergave, dus hopelijk is dat nu voorbij! En ik maakte een verhuisschrift. Met info en vragen erin en handige dingen om niet te vergeten. Daar kan ik dan ook tzt alle huizen inschrijven die we bezichtigen, want mijn mams en ik bezichtigen dan samen. En daar alle voor- en nadelen in op een rijtje zetten.

Gekke week en bed binnen - diary 8Ook ontving ik dit boekje die ik had aangevraagd. Binnenkort meer hierover!

Gekke week en bed binnen - diary 8En ook vandaag ging het weer lekker! Ik was even weggelopen naar de zak met oud papier om iets weg te gooien en toen ik terug kwam spatte er een grote luchtbel of zo met spinazie op mijn sok. Je ziet het niet heel goed op deze foto maar er zat gelijk een hele rode plek op mijn voet, loeiheet was het! En ik kreeg mijn sok ook nog eens niet meteen uit.

Toen ik later die avond de nieuwe verpakking van het vershoudfolie openmaakte en de verpakking door midden wilde scheuren omdat ik hem weg wilde gooien, sneed ik mijn vinger aan de kartonnen rand. Dus het ging niet bepaald lekker vandaag!

Maar dat vergat ik al vrij snel weer, want die middag had ik eindelijk te horen gekregen dat mijn bed binnen is. En ze komen hem snel bezorgen! Yessss!! Dat kan ik tenminste eindelijk weer normaal slapen en zónder pijn wakker worden! Daar verheug ik me echt enorm op!

Zaterdag 19 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Donderdagmiddag had ik eindelijk mijn loonstrook! En ik hield een stuk meer vakantiegeld over dan ik dacht, dus ik ben helemaal blij! Omdat ik er nog niet aan toegekomen was, rekende ik vandaag uit hoeveel ik nog van mijn andere spaarrekening moet lenen om mijn bed deze week te kunnen betalen. 565 euro dus.

Valt me enorm mee, want ik had op 900 gerekend! Mede doordat ik het geld uit mijn extra boodschappen potje alvast gestort had, was het dus een stuk minder. Dus ik was weer opgelucht en blij! Des te sneller kan ik weer gewoon gaan sparen!

Zondag 20 mei

Gekke week en bed binnen - diary 8Vandaag maakte ik dit lijstje alvast compleet met hoe ik mijn extra salaris ga verdelen en ik schreef erbij dat er nog 90 euro extra buffergeld gestort was. Anders kloppen mijn inkomsten en uitgaven van mei straks niet!

Belastinggeld heb ik helaas nog steeds niet ontvangen. Ik heb het echt nog nooit zó laat gekregen als nu. Volgende keer maar niet meer gelijk op dag 1 invullen dus!

Gekke week en bed binnen - diary 8Ook ruimde ik eens flink op! Alles wat ik niet verkocht krijg of wat ik eerst wil laten zien aan vriendinnen deed ik in plastic tassen en dat ruimde echt zó lekker op! Gaf een heerlijk gevoel! Ook maakte ik ruimte in mijn kast door boeken die voor mn moeder zijn in 2 lege plastic boxen te doen en die in de schuur te zetten. Dan kan mijn nieuwe beddengoed straks tenminste meteen in de kast opgeruimd worden.

Hoe was jullie Pinksterweekend? Nog iets bijzonders gedaan? Of ook gewoon lekker in huis aan het rommelen geweest?

One thought on “Gekke week en bed binnen – diary 8”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *