Geld aantrekken & nieuwe iPhone – diary 17

Geld aantrekken & nieuwe iPhone – diary 17. Vorige week konden jullie lezen dat ik bezig was met snacken, eten en inpakken. Deze week met geld aantrekken en ik kocht ‘goedkoop’ een nieuwe iPhone (8).

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17

Geld aantrekken & nieuwe iPhone – diary 17

Geld aantrekken & nieuwe iPhone – diary 17. Deze week was ik weer heel bewust bezig met (nog meer) geld aantrekken en ik kocht mijn nieuwe iPhone voor een hele leuke prijs! Hierdoor hield ik geld over op mijn buffer rekening terwijl ik verwacht had dat deze leeg zou zijn na mijn aankoop.

Maandag 16 juli

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Ik kwam gisteren ergens op internet hele interessante info tegen over de wet van de aantrekkingskracht en geld aantrekken, maar het was zo belachelijk veel, dat er bijna niet doorheen te komen was. En daarop besloot ik vandaag om alle belangrijke dingen eruit te pakken en zelf op te schrijven in een schrift zodat ik dat nog eens terug kan lezen! Daar was ik letterlijk de hele dag mee bezig.

Dinsdag 17 juli

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17En hop ik schreef er weer een nieuwe quote bij ‘quien juzgue camino, le presto mis zapatos’. Vertaald; wie oordeelt, leen ik mijn schoenen!

En in de middag kon ik mijn loonstrook alweer downloaden! Dus toen kon ik eindelijk zien hoeveel geld ik deze maand weer extra kreeg en mijn extra salaris was 260 euro, dus daar was ik erg blij mee!

Woensdag 18 juli

 

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Deze geldquote kwam ik vandaag tegen; the goal isn’t more money. The goal is financial freedom. Helemaal mee eens!

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Verder ook nog; once you need less, you will have more! En dat is helemaal waar, want als je minder nodig hebt, dan hoef je ook minder geld uit te geven. En dan hou je dus meer geld over.

Donderdag 19 juli

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Omdat ik me eraan irriteerde dat 1 woord verkeerd geschreven stond, omdat daar geen accentteken op hoort, maakte ik er een hartje van. Zo is de kaart gelijk weer een stukje vrolijker!

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Vandaag maakte ik weer lekker eten voor 3 dagen! Heerlijk als dat weer gebeurt is, echt even lekker om niet te hoeven koken de dagen erna.

Vrijdag 20 juli

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Vandaag las ik een boekje wat mijn moeder kreeg bij een certificaat die ze gehaald heeft. Was net even wat minder interessant dan ik dacht. Maar hij was dun, dus ook meteen uit!

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17En in de avond kwam (2,5 uur te laat) dan eindelijk mijn nieuwe telefoon binnen! De hele avond ben ik bezig geweest om alles weer erop te zetten en alle instellingen zo te zetten zoals ik ze wilde hebben. Maar toen was hij ook klaar voor gebruik!

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Ik word er elke keer zo vrolijk van als ik ernaar kijk, gewoon door dat leuke kleurrijke hoesje die ik een paar maanden terug al bestelde. Heerlijk om zoveel vrolijke kleuren te zien! Mijn artikel over mijn telefoon en hoeveel korting ik scoorde komt volgende week online!

Zaterdag 21 juli

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Ik besloot vanmiddag lekker weer eens te gaan lezen in mijn e reader! En als je dan niet hoeft te koken, ziet de bank er zo uit op een doorsnee zaterdagavond.

Zondag 22 juli

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Ja hoor het is weer tijd voor soep! En tijdens het maken van soep krijg je troep (op het aanrecht!)

Geld aantrekken & nieuwe iPhone - diary 17Ook zette ik weer even lekker alles tegenover elkaar open voordat ik soep ging maken, zo was het goed te doen om bij de kookplaat te staan boven de hitte! Heb ik tenminste de komende week weer een lekkere gezonde en snelle lunch!

Hoe was jullie week? Zijn jullie ook zo futloos door de warmte dat je geen zin hebt om elke dag te moeten koken?

5 thoughts on “Geld aantrekken & nieuwe iPhone – diary 17”

  1. Waar op internet kwam je de info tegen over de wet van aantrekkingskracht, of waren dat meerdere sites?

    Leuk telefoonhoesje , echt om vrolijk van te worden als je dat nog niet was šŸ˜‰

    1. geen idee meer precies, soms klik ik zo ver door dat ik het niet eens meer weet! Ik weet nog wel dat het een site was die probeerde om je een cursus (of meerdere) te verkopen. Maar als je je aanmeldde voor de mailinglijst kreeg je dus allerlei e-books gratis. Dus dat had ik gedaan en daarna weer meteen afgemeld voor die nieuwsbrief, de e-books bewaard totdat ik ze overgeschreven had en daarna ook weer weggegooid. Ik geloof dat die vrouw maartje heette, mss als je daarop zoekt dat je het nog terug kunt vinden.
      Thanks, ja dat heb ik dus idd ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *