Geld gekregen

Geld gekregen

5 juli 2020 6 Door Marìs

Geld gekregen. Zo ging ik slapen met ruim 72 euro op mijn bankrekening en werd ik wakker met ineens 100 euro meer.

Geld gekregen

Geld gekregen

Geld gekregen. Ik ging slapen met ruim 72 euro op mijn bankrekening, waar nog 2 rekeningen vanaf moeten deze maand en wat prima kan. Maar ik werd ineens wakker met 100 euro extra. Huh? Wat is er gebeurd? Dacht ik.

Leestip: Grip op je geld, regels!

Nu krijg ik standaard elke maand een bedrag van mijn oma om leuke dingen van te doen, dat maakt ze meestal ergens aan het begin van de maand over, gewoon lekker nog via een acceptgiro, want internetbankieren vind ze maar niks.

Nu ze bijna nergens komt doet ze vaak 2 maanden tegelijk, want overige dingen zoals haar uitjes hoeft ze nu niet te betalen, dus is het zonde om alleen voor mij zo’n acceptgiro te doen. Dat scheelt er weer eentje per keer.

En deze maand had ze dus 100 euro extra overgemaakt, voor mijn auto! Super lief! Ze zegt altijd; ik geef liever nu geld aan jullie, dan hoef je er én geen erfbelasting over te betalen over een x aantal jaar én ik vind het leuk om te zien dat jullie er blij mee zijn. En als ik dood ben zie ik dat niet.

Mijn oma vind genieten van het leven en ons mee laten genieten heel belangrijk. Dus geeft ze haar 2 dochters en mij soms een extraatje. Mij dan dus standaard elke maand een beetje. En nu eenmalig 100 euro extra omdat ik een auto gekocht had. Daar ben ik natuurlijk weer heel erg blij mee, want zo kan ik mijn moeder weer sneller terugbetalen. En daarmee uiteindelijk ook mezelf.

Leestip: Stap voor stap sparen!

Heb of had jij ook zo’n familielid die jou soms wel eens wat geld toe schoof?

Geld gekregen