Geld verdienen en verse soep – diary 11

Geld verdienen en verse soep – diary 11. Vorige week konden jullie lezen dat we op het werk creatief waren met bakken. Deze week verdiende ik weer wat (extra) geld en maakte ik weer verse soep.

Geld verdienen en verse soep - diary 11

Geld verdienen en verse soep – diary 11

Geld verdienen en verse soep – diary 11. Deze week verdiende ik weer eens wat extra geld doordat ik diverse dingen verkocht. En ook maakte ik weer lekker verse soep, ik ben er nu zo dol op geworden!! En dat ik nu weet dat het eigenlijk helemaal niet zoveel werk is, helpt natuurlijk ook heel erg mee.

Maandag 4 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11Verkocht ik iets voor 30 euro, yesss! Daar vulde ik dus mooi de ‘hypotheek betalen zonder werk’ rekening weer een stukje mee aan. Want van die rekening had ik geld geleend om mijn bed te kunnen betalen.

Dinsdag 5 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11De nieuwe maand begint weer top!! Gelijk alweer lekker kunnen plussen, zo’n heerlijk gevoel! Dat stelt me dan weer gelijk wat meer gerust dat ik ook deze maand weer de plusuren ga halen die ik minimaal wil gaan halen. Ik ga voor nog zo’n dag, donderdag en voor nog zo’n week komende week!!

Woensdag 6 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11Een lekker ontbijtje! Mijn moeder was jarig en had aardbeien meegenomen als traktatie, lekkerrrr!! Vooral zo door de yoghurt!

Donderdag 7 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11Vandaag heb ik na mijn werk nog even lekker zitten lezen en weer geschreven in mijn dagboekschrift.

Ook heb ik zitten rekenen hoeveel inkomsten ik per maand nodig heb wanneer ik verhuisd ben om ook nog genoeg extra af te kunnen lossen. Dat hoop ik op mijn werk voor elkaar te krijgen! Dat ik die uren daar kan krijgen. Er zijn/ gaan wat mensen weg dus ik ben hoopvol. Dan kan ik nu mooi alvast wat extra sparen voor de verhuizing! Wat ook heel hard nodig is.

Vrijdag 8 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11Mijn tante kwam even gezellig langs om bij te kletsen en we haalden samen eten bij de wok. Lekkerrrr!

Zaterdag 9 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11Vandaag weer gewerkt en naar mijn oma geweest. En toen ik weer thuis was lekker gaan zitten met wat folders en m’n kiwi gold!

En ‘s avonds verdiende ik weer 10 euro! Weer wat verkocht! Echt ideaal! Dit keer laat ik de 10 euro staan op mijn betaalrekening. Want ik moest een SSL certificaat aanvragen voor mijn website, aangezien die nu op https moet draaien. Deze heb ik meteen maar voor 2 jaar aangevraagd en dat kostte bijna 10 euro. Dus dat geld gaat binnenkort van mijn betaalrekening af. Dan zet ik ook meteen geld weg in mijn portefeuille van mijn webhosting voor volgend jaar. Omdat ik dan net een half jaar zonder werk gezeten heb. Dus dan zet ik dat liever nu alvast weg! Dan weet ik ten minste zeker dat ik mijn blog volgend jaar ook gewoon kan betalen. Wel zo fijn!

Zondag 10 juni

Geld verdienen en verse soep - diary 11Tip van de dag; zet je prei met zijn kont in het water en hij blijft extra lang goed!

Geld verdienen en verse soep - diary 11Ik maakte weer verse groentesoep en daarna maakte ik gelijk alvast mijn avondeten klaar. In zo verre dat ik ‘s avonds alleen nog maar de kookplaat aan hoefde te zetten om mijn eten klaar te maken. En oh wat is verse soep toch heerlijk! Love it!

Hoe was jullie weekend?!

One thought on “Geld verdienen en verse soep – diary 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *