Geld verdienen met je bon

Geld verdienen met je bon

2 februari 2022 2 Door Marìs

Ik ontdekte kort geleden; je kunt geld verdienen met je bon. Je kassabon van Aldi of Lidl om meteen maar duidelijk te zijn over welke bon dit gaat.

Geld verdienen met je bon

Geld verdienen met je bon

Er is weer iets nieuws mogelijk; geld verdienen met je bon. Je kassabon wel te verstaan, op dit moment (eind januari 2022), is dat alleen mogelijk in Nederland met de bonnetjes van de Aldi en Lidl. Maar wie weet welke winkels daar in de toekomst nog aan toegevoegd zullen worden.

Leestip: Mijn weg met investeren en beleggen sept 2020!

Er is namelijk een (voor mij) nieuwe app; Storewards. Zowel verkrijgbaar voor Apple als Android. Je spaart punten wanneer je je kassabon scant/ op de foto zet. Ook voor het aanmelden krijg je al een mooi aantal punten cadeau. Ook krijg je punten als je dagen achter elkaar de app opent, die kun je dan claimen. Zo heb ik op dit moment nog niemand aangemeld, maar heb ik na een paar dagen (zonder 1 bonnetje gescand te hebben wel al 6090 punten.

Ook kun je punten krijgen door mensen die zich via jou aanmelden. Per persoon krijg je hiervoor 10.000 punten. Of eigenlijk munten, zoals ze het noemen. Wanneer je je aanmeld en bij het invoeren van je naam en email adres in het veld eronder deze code invult; ro6c3 krijgen wij beiden munten cadeau wanneer jij jouw eerste bon gescand hebt.

Wat krijg je ervoor terug?

Je hebt op dit moment verschillende opties. Voor 10.000 munten betalen ze 1 euro uit op je Paypal rekening. Voor 27.500 munten krijg je 3 euro op je Paypal rekening. En voor 39.000 munten krijg je een cadeaubon van Foot Locker. Of je kunt voor datzelfde aantal munten een cadeaubon van Ticketmaster krijgen. Ook is het mogelijk om voor 46.000 munten 5 euro uit te laten betalen op je Paypal rekening. Maar spaar je door tot 75.000 munten, kun je een cadeaubon van 10 euro krijgen van Ticketmaster. Tot slot is de laatste mogelijkheid om door te sparen tot 90.000 munten en daarvoor betalen ze je 10 euro uit op je Paypal rekening.

Wat mij betreft is de meest aantrekkelijke optie de laatst genoemde optie. Zo krijg je tenminste ‘cash’ geld uitbetaald en daar heb je wat mij betreft het meeste aan. Dit kun je wegleggen als extraatje voor je vakantie, of nog een ander doel wat je op dat moment hebt. Hoe vaker je bij Aldi of Lidl komt, hoe meer je aan deze app hebt. Als je dan toch bij de Aldi of Lidl komt zijn er ook altijd wel mensen die hun bonnetje in het mandje of de kar hebben laten liggen, die kun je dan ook nog even mooi meepakken om te scannen! Ook kun je mensen om je heen eventueel vragen of je hun bon mag hebben als ze bij die winkel geweest zijn. Tenzij je bang bent dat ze dan zelf punten willen gaan sparen natuurlijk 😉

Ik vind dit zelf weer een leuke manier van extra geld verdienen. Het is geen vetpot, maar wel weer een leuke extraatje. Voor mij zal het uitkomen op hoogstens een paar tientjes per jaar gok ik, omdat ik heel weinig bij deze winkels kom, want ze zijn niet bij mij in de buurt. Wel ken ik iemand die er wel regelmatig komt en die gaat de bonnen voor mij verzamelen. Ik ben benieuwd! In de toekomst geef ik jullie zeker nog een keer een update over hoe snel het gaat/ hoeveel geld ik in een jaar hiermee verdiend heb.

Leestip: Nog meer extra geld verdienen? Wordt lid van deze enquetesites!

Kende jij deze app al en ben jij al aangemeld?

Dit artikel bevat affiliate links (niet die van de app). Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Geld verdienen met je bon