Geld verdienen met Marktplaats

Geld verdienen met Marktplaats

25 juni 2021 12 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over geld verdienen met Marktplaats. Dat is namelijk wat wij nu aan het doen zijn, mijn moeder en ik.

Geld verdienen met Marktplaats

Geld verdienen met Marktplaats

Geld verdienen met Marktplaats is leuk als je nog dingen hebt om te verkopen. Dingen die je niet meer gebruikt. Mijn moeder en ik hadden dit beiden nog, dus valt er nog wat extra geld te verdienen en dat is altijd mooi meegenomen!

Leestip: Zo spaar jij ook 30.000 euro!

Zeker met het oog op de tuin die in september gerenoveerd gaat worden, is het leuk om nu wat spullen te kunnen verkopen om extra geld te verdienen. Gisteren zijn de foto’s gemaakt en de advertenties online geplaatst. En nu maar hopen op een sneller verkoop van de spullen.

Spullen die wij niet meer nodig hebben, maar die een ander weer heel blij zouden kunnen maken. Heerlijk om dat een tweede leven te kunnen geven en daarmee dan gemakkelijk nog wat extra geld te kunnen verdienen. De gehele opbrengst van alles wat verkocht wordt, gaat naar het geldpotje voor de tuin. Geen letterlijk potje natuurlijk 😉

Hoeveel halen we binnen?

Met hetgeen nu al online staat, zal ongeveer zo’n 40 a 50 euro te verdienen zijn, mits alles verkocht wordt voor de prijzen die wij er ongeveer voor bedacht hebben. Ook is het zo, dat nu nog niet alles online staat. Het is geen hoofdprijs, maar elk tientje extra is mooi meegenomen! Daarnaast hoop ik ook nog wat Donald Duck’s aan een vriendin te verkopen voor haar dochtertje. Dan kan ik daar ook nog wat tientjes voor ontvangen, want ik heb een grote stapel liggen.

Ik denk dat als écht alles te koop staat wat we op dit moment hebben staan of liggen voor de verkoop dat er minimaal 100 euro mee verdiend kan worden en dat is natuurlijk een heel leuk bedrag! Zo werd er laatst al gekregen buitenlands geld ingeleverd bij een of ander winkeltje (geen idee hoe of wat, dit deed mijn moeder). En daar kreeg zij 20 euro voor terug! Ook dat ging natuurlijk alvast naar de tuin. Dat is makkelijk en leuk verdienen! Zo zijn wij beiden bezig om extra tientjes bij elkaar te sprokkelen.

Want ik zeg altijd maar; vele tientjes maken ook honderdjes. En vele honderdjes maken ook duizendjes! En die duizendjes gaan wij hard nodig hebben voor de tuin! Dit is namelijk de aller duurste klus die nu nog moet gebeuren. Ik heb nu al onwijs veel zin in het eindresultaat!

Leestip: Makkelijk online geld verdienen doe je zo!

Verdien jij vaak extra geld met het verkopen van spullen via Marktplaats?

Geld verdienen met Marktplaats