Geld verdienen met Versio

Geld verdienen met Versio

13 maart 2020 2 Door Marìs

Geld verdienen met Versio. Sommige mensen kennen ze wel. Versio.nl, een bedrijf waar je je domein kunt aanvragen, maar ook een hosting pakket. Zelf ben ik ook al een paar jaar klant bij deze partij en tot nog toe ben ik heel tevreden.

Geld verdienen met Versio

Geld verdienen met Versio. Toen ik ooit begon met een andere persoonlijke blog vroeger, startte ik bij Strato. Maar dit vond ik wel erg duur worden en ik was niet meer helemaal tevreden. Waarom precies kan ik mij nu niet meer herinneren, maar ik ben toen dus overgestapt naar Versio.

Leestip: Zo spaar jij 30.000 euro!

Ik heb bij hun zowel mijn domeinnaam aangevraagd als een hosting pakket en daar ben ik zeer tevreden over. Wanneer ik vragen heb, kan ik een chat starten en krijg ik altijd binnen een paar uur antwoord. Ook gewoon op zondag. Bijna altijd kunnen zij mij wel helpen om problemen op te lossen en die enkele keer dat ze zeggen dat het niet onder hun taken valt hebben ze altijd wel een link voor je naar een bericht waarin staat hoe je het probleem kunt oplossen. Wanneer ik dan de stappen volg, ben ik er altijd uit gekomen.

Dus mocht je nog een goede partij zoeken! 😉 Je kunt kiezen uit diverse hosting pakketten, ik ben ooit gestart met de kleinste, ofterwijl Brons NL. En nu zit ik voor deze blog op Zilver NL. Ik wist destijds dat ik moest upgraden omdat mijn foto’s ineens niet meer wilden uploaden. Toen bleek dat er met mijn pakket op dat moment te weinig ruimte voor was. Dus moest ik upgraden. Zo gezegd zo gedaan. Dat ging heel gemakkelijk en snel.

Je hebt bij deze site meerdere betaalmogelijkheden en je kunt (vind ik) altijd wel iets kiezen wat bij je past. Zelf stort ik maandelijks een vast bedrag in mijn online portemonnee en ik betaal dus altijd uit de online portemonnee. Zo heb ik ook een voorraad geld kunnen opbouwen in de online portemonnee. Dan weet ik zeker dat ik voorlopig mijn blog kan blijven betalen. Ook als hij ineens zou moeten upgraden.

Leestip: Ook op deze manier kun je heel goed online geld verdienen!

Affiliate

Daar komt ie dan! Wil je ook je domeinnaam aanvragen en eventueel een hosting pakket erbij nemen zodat je wat aan je domeinnaam hebt 😉 dan kun je dat doen via deze link!

Wanneer je via mijn link je aanvraag doet, krijg ik daar een vergoeding voor. En elke keer daarna dat je verlengt ook. Dit is dus een leuke manier om wat geld bij te verdienen. Aan het eind van elke maand krijg je het geld uitbetaald op een manier die jij zelf kunt aangeven.

Dus wanneer jij mensen zich aan laat melden via jouw link, kun je hier ook geld mee gaan verdienen én blijven verdienen als die mensen weer verlengen!

Leestip: Bestemming 20,20 euro!

Had jij al gehoord van Versio? Waar host jij jouw website? En ben je tevreden of niet, waarom wel of niet? Waar verdien jij extra geld mee?