Geld verzamelen – 1

Geld verzamelen – 1. In mijn vorige artikel raad ik jullie aan om het niet bij 1 inkomstenbron te houden, maar om meerdere inkomstenbronnen te creĆ«ren. In mijn photodiary van vandaag laat ik jullie zien hoe mijn afgelopen week eruit zag!

Geld verzamelen - MYA 1

Geld verzamelen – 1

Geld verzamelen – 1. Nu alles kwijt is op mijn blog begin ik mijn photodiaries weer vanaf 1 te nummeren. En vanaf nu staat er dan MYA 1. In plaats van week 1. Omdat het woord week nog wel eens verwarrend kon werken. Voor de nieuwe lezers: MYA gebruik ik als afkorting van mijn websitenaam. Dat staat gewoon voor My Atmospheres. Laten we beginnen met wat er afgelopen week allemaal gebeurde!

Maandag 5 maart

Geld verzamelen - MYA 1Vandaag bladerde ik de folders door. Omdat het mijn laatste vrije dag was voerde ik verder niks uit.

Geld verzamelen - MYA 1Wel ontving ik vandaag een ‘pakketje’. Wat een idioot grote doos!

Geld verzamelen - MYA 1Wie mij al langer volgt weet dat mijn airfryer laatst stond te roken, dus ik bestelde een nieuwe en die ontving ik vandaag! Het inpakkarton wat ze in de doos gestopt hebben heb ik bewaard voor wanneer ik ga verhuizen. Zodat ik de glazen veilig in kan pakken. Het was zo idioot veel dat ik denk dat ik al mijn glaswerk ermee in kan pakken! Dus bedankt bol! Scheelt weer geld uitgeven.

Dinsdag 6 maart

Geld verzamelen - MYA 1Van veraf lijkt deze foto net een bak bami, maar het is mijn mandje met elastiekjes op het werk. Ik sorteer het altijd uit, kleine op het bureau en de grote in het mandje, werkt veel sneller!

Toen ik vandaag weer startte met werken kreeg ik gelijk slecht nieuws te horen. Namelijk dat ik vanaf nu niet meer standaard elke woensdag en vrijdag kan komen werken.

Thuis stortte ik dan ook echt in, want dat ik elke dag kon werken was juist mijn houvast. De enige reden dat ik deze shit-woonsituatie vol kon houden, omdat ik het maximale salaris uit mijn baan kon halen. Waardoor ik een stuk sneller zou kunnen verhuizen. Gewoon omdat ik dan ipv een paar tientjes, een paar hondertjes per maand kon sparen.

Wel kreeg ik van collega G te horen dat hij mij een compliment moest geven van de depothouder omdat ik nu een wijk deed die voorheen iemand anders deed en daar zaten toen veel fouten in. Maar sinds ik het doe niet meer. Leuk om te horen!

Woensdag 8 maart

Geld verzamelen - MYA 1Vandaag kwam ik ineens niet meer in het admin-gedeelte van mijn blog. Met bovenstaande mededeling. Paswoord resetten of een nieuwe aanvragen werkte niet, want die mail die ik dan zou moeten krijgen kwam gewoon nooit binnen, zo shit!

Toen zat er niks anders op dan in te loggen bij mijn host en alle files te wissen zodat ik wordpress opnieuw kon installeren.

Dus wederom een rotdag! Wat ook weer gepaard ging met iets positiefs want de teamcoach kwam naar me toe (ja ze hadden me gelukkig toch nodig vandaag!) of ik thuis mijn beoordeling wilde goedkeuren en terugsturen en die was heel lovend, dus dat maakte deze rotdag weer een beetje goed.

Donderdag 8 maart

Geld verzamelen - MYA 1WordPress opnieuw installeren wilde eerst niet lukken omdat ik per ongeluk teveel files verwijderd had, maar na contact met mijn webhost partij kwam dat ook weer helemaal goed. Dus toen kon ik aan de slag met alles weer opnieuw installeren en indelen.

Ik heb mijn blog zoveel mogelijk hetzelfde gehouden omdat ik tevreden was met hoe hij was. Maar wel voegde ik een zoekveld toe. Wie weet handig voor als mensen snel iets willen opzoeken.

Vrijdag 9 maart

Geld verzamelen - MYA 1Gisteren zette ik mijn Donald Ducks op marktplaats. Ik had als kerstcadeau van mijn werk een abonnement van 10 nummers gekozen van de Donald Duck. Deze stopte automatisch weer.

Ik besloot gelijk dat ik ze na afloop op marktplaats zou zetten om te verkopen. En zo heb ik er mooi 10 euro voor gekregen! Samen met 2 tassen en 1 paar schoenen die ik ook verkocht, leverde dat mij precies de 55 euro op die ik moest betalen voor de airfryer! Dat heeft me gelukkig dus geen extra salaris gekost! De rest van het bedrag betaalde ik met cadeaubonnen. Dus mooi opgelost zo!

Geld verzamelen - MYA 1Ook herstelde ik vandaag de eerste verloren artikelen op mijn blog.

Zaterdag 10 maart

Geld verzamelen - MYA 1Na mijn werk deed ik boodschappen voor de komende week. Altijd lekker als dat weer binnen is!

Geld verzamelen - MYA 1Verder draaide ik gelijk 2 wassen weg en na afloop van een was leeg ik dan altijd even de slang. Doe ik dat niet, dan is mijn volgende was zeiknat als hij klaar is. Heel apart.

Geld verzamelen - MYA 1Dit is hoe de slang hangt tijdens het wassen. Normaal bij mijn oude wasmachine was de slang wel gewoon altijd leeg, maar blijkbaar pompt deze minder krachtig of zo.

Geld verzamelen - MYA 1Daarna ben ik de hele middag bezig geweest met oude artikelen weer opnieuw schrijven en online zetten zodat mijn blog wel gewoon content bevat, en niet nog helemaal leeg was. Hoe meer content hoe beter! Want ik wil natuurlijk geen verlies hebben doordat ik alles kwijt was.

Zondag 11 maart

Geld verzamelen - MYA 1Dit was mijn ontbijtje; yoghurt met kaneel en ovengebakken ontbijtgranen met noten.

Geld verzamelen - MYA 1Ook vandaag ging ik weer vrolijk verder met wassen draaien! Heerlijk om alles weg te werken!

Geld verzamelen - MYA 1Verder schreef ik ook alvast mijn artikelen voor komende week. Waarna ik lekker voor de tv neer plofte om het laatste deel van Harry Potter te kijken die gisteravond op tv was. En zo vloog ook deze week alweer voorbij!

Wat deed jij afgelopen week? Was het voor jou een een rotweek? Of had je juist een topweek? Voor mij was het een rotweek die toch nog redelijk positief af liep!

5 thoughts on “Geld verzamelen – 1

 1. Wat leuk dat je nu meer foto’s per dag hebt!
  Hopelijk blijft nu alles goed met je blog en raak je niet nog een keer alles kwijt.

  1. Ja ik probeer daar wel aan te werken, maar als ik b.v. een week vrij ben doe ik vaak letterlijk niks anders dan lezen en tv kijken en buiten mijn werk om doe ik sowieso ook niks anders (bijna nooit iig). Omdat ik daar gewoon geen energie voor heb. Maar ik wil wel proberen wat meer foto’s per dag te maken (zonder dat het elke week hetzelfde is).
   Ja ik laat nu automatisch elke maand een back up maken! Dat deed ik voorheen nooit, dus komt vast wel goed nu šŸ™‚

   1. Dat kwam toch door je hersenkneuzing dat je weinig energie hebt?
    Lijkt me wel heel erg vervelend. Ik merk de laatste tijd ook wel dat ik me soms erg moe voel, maar dat komt vaak doordat ik overprikkeld ben vanwege mijn ADD.

    1. ja klopt, van mijn hersenkneuzing ben ik nooit goed hersteld (dus er is iets beschadigd in m’n hersens). Daardoor heb ik idd heel weinig energie. Als ik dan niet goed kan slapen b.v. wordt dat gelijk een heel stuk erger. Maar ook als ik op welke andere manier dan ook teveel prikkels te verwerken heb vreet dat energie. En hoe meer ik werk hoe meer energie dat kost. Wat op zich niet erg is, als ik dan maar genoeg hersteltijd had (of op zijn minst permanente goede nachtrust). Dat is ook wel de voornaamste reden waarom verhuizen zo hoog op mijn lijstje staat. Ik heb de rust gewoon enorm hard nodig en hier krijg ik die absoluut niet. Jammer genoeg! Maar ADD lijkt me ook heel vervelend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *