Geld winnen

Geld winnen

9 mei 2021 5 Door Marìs

Vandaag praat ik met jullie over geld winnen. Heb jij ooit wel eens ergens aan meegedaan en geld gewonnen?

Geld winnen

Geld winnen

Vandaag praat ik met jullie over het onderwerp geld winnen. Je kunt natuurlijk op diverse manieren geld winnen. Onder anderen door mee te doen aan de loterij in de hoop dat je geld wint, maar ook door bijvoorbeeld mee te doen aan een prijsvraag of door puzzels op te lossen.

Leestip: Isolatie offertes!

Nu ben ik wel eens benieuwd; aan welke activiteiten heb jij wel eens meegedaan om geld te kunnen winnen? Zelf heb ik in het verleden wel meegedaan aan loterijen. Jaarlijks probeer ik rond de feestdagen geld te winnen met de december kraskalender. En daarnaast heb ik ook wel meegedaan aan prijsvragen en oplossingen van puzzels ingestuurd waarmee je geld kon winnen.

Of ik ook ooit ergens geld mee gewonnen heb? Ja, maar nooit zo gek veel. Met de december kraskalender win ik meestal een paar tientjes (echt winnen, want de krasloten krijg ik cadeau). En daarnaast won ik jaren gelden in de oudejaarsloterij ooit eens 100 euro, dat is dan ook meteen het hoogste bedrag wat ik ooit gewonnen heb.

Ooit won ik bijna een groot bedrag met een belspel, toen was ik 16. Het precieze bedrag weet ik niet meer, ik weet wel dat het minstens 1000 euro was, echt veel geld, zeker voor een 16-jarige. Je mocht natuurlijk pas meedoen vanaf je 18e. Tenzij je toestemming van je ouders had. Dat had ik, mijn moeder had toestemming gegeven. Maar op een gegeven moment zei ze; nu wordt je niet meer teruggebeld, ik ga boodschappen halen. Je raadt het al… Toen ze weg was werd ik teruggebeld en omdat mijn moeder niet thuis was (nee ze wilden niet wachten tot ze terug was), gingen ze iemand anders bellen. Ik had op dat moment alleen het goede antwoord hoeven te geven en dan had ik dat bedrag gewonnen. Zo zuur!

Met oplossingen van puzzels insturen heb ik nog nooit iets gewonnen helaas. Maar ook daar doen natuurlijk tig mensen aan mee. Maar het spreekwoord zegt natuurlijk wel; wie niet waagt… Dus als ik een oplossing ergens van weet en het is gratis om mee te doen, dan stuur ik het in.

Leestip: Tijd is kostbaar!

Heb jij ooit wel eens geld gewonnen? En waar was dat mee? Of ben je zo iemand die sowieso al geen pogingen doet om geld te winnen? Ik doe alleen mee als het iets is wat ik leuk vind en waarvoor ik dan gratis (via de email of zo) mijn antwoord kan insturen. Of wat krasloten betreft; met gekregen loten.

Geld winnen