Gemengde gevoelens – diary 66

Gemengde gevoelens – diary 66. Deze week had ik veel gemengde gevoelens! Allemaal omtrend mijn nieuwe huis. Hoe of wat, dat lees je in deze diary.

Gemengde gevoelens - diary 66

Gemengde gevoelens – diary 66

Gemengde gevoelens – diary 66. Deze week schoten mijn gevoelens heen en weer. Van blij zijn, dankbaarheid en hoopvol tot enorm kwaad. De redenen zie je in deze diary!

Leestip: verhuizen – diary 65!

Maandag 1 juli

Gemengde gevoelens - diary 66

Zo slaap ik nu! In mijn heerlijke bed, in de verkeerde kamer (logeerkamer), want mijn slaapkamer is nog niet af. Jammer, maar ook geen wereldramp voor tijdelijk. Ik slaap ten slotte gewoon lekker in een goed bed en heb gordijnen hangen, dus slapen doe ik wel!

Gemengde gevoelens - diary 66

Ik smeerde me in, want sinds de verhuizing heb ik nog steeds bijna overal pijn. Dat is duidelijk gewoon teveel geweest voor mijn lichaam en dan krijg ik last van kwaaltjes/ pijntjes in spieren en gewrichten. Dus ik smeerde er lekker op los. Dat verlicht dan gelukkig!

Dinsdag 2 juli

Gemengde gevoelens - diary 66

Vandaag ontving ik weer een lief kaartje voor mijn nieuwe huis, zo leuk!! Daar werd ik dus oprecht zo blij van!

Ook begon ik na mijn werk met het verven van de keuken. Die moet gewoon zo snel mogelijk afgemaakt worden en nu kan ik er nog bij met verven. Als de kastjes en apparatuur straks op z’n plek staan niet meer zo goed. Dus ik deed vandaag de helft.

Woensdag 3 juli

Gemengde gevoelens - diary 66

Na mijn werk deed ik de andere helft van de keuken en deze foto maakte ik toen ik bijna klaar was en alleen nog het stukje bovenin moest doen.

Even door alle pijntjes heen bijten en klaar is kees! Uhm Marìs..! Dankbaar dat er nu een stukje beneden is dat af is qua verven! En keer op keer ben ik ook weer dankbaar voor de mooie locatie waar ik nu woon en de rust die er hier is. En de supermarkt die om de hoek is. Zo blij mee dat ik hier nu woon! Ook was ik hoopvol dat voor het weekend de laatste klussen gedaan worden zodat de keuken geplaatst kan worden.

Donderdag 4 juli

Gemengde gevoelens - diary 66

Ik trof de Spaanse chips aan in de supermarkt, de chips die wij op Gran Canaria wel kochten. Lekkerrrrr!!

Ook kreeg ik vandaag te horen dat alle klussen on hold gezet waren. Daarover meer in mijn artikel van komende zondag. Dit was hetgeen wat mij enorm kwaad maakte. Omdat ik weet dat er nu de rest van de maand niks meer gaat gebeuren en ik waarschijnlijk dus nog minimaal 3 weken zonder keuken zit. Dus mijn hoofd draaide overuren om te bedenken hoe ik dit kan oplossen.

Gemengde gevoelens - diary 66

Spontaan kwamen de nieuwe buren vanavond cheesecake brengen, omdat ze het zo sneu voor ons vonden. Ze gingen zelf aan de cheesecake, dus kwamen ze ons ook wat brengen. Super lief gewoon!! Ik kreeg er echt even tranen van in mijn ogen. Als iemand op zo’n rotmoment zoiets liefs doet, raakt dat me extra hard.

Vrijdag 5 juli

Vandaag zette ik mijn verhuisbericht in elkaar met foto’s erbij van mezelf bij het nieuwe huis dat ik het te koop bord van het raam af trok. En een foto waarop ik voor mijn nieuwe huis sta met de bos bloemen die ik van de makelaar kreeg na de oplevering van mijn oude flat.

Uiteraard met wat tekst erbij en mijn nieuwe adres en dat ging op de post! Samen met alvast de eerste uitnodigingen voor een deel van de familie voor mijn Housewarming. Die is pas in augustus, maar ik wist dat er een paar op vakantie zouden gaan en ik wilde dat zij de uitnodiging voor die tijd zouden krijgen. Zij reageerden ook al meteen heel enthousiast dat ze komen, dus dat is super leuk!

Zaterdag 6 juli

Gemengde gevoelens - diary 66

Na mijn werk ging ik naar de vrienden toe die mij hadden geholpen met verhuizen. Zij zijn zelf ook pas verhuisd, een paar dagen voor mij. Vandaag ging ik hun helpen met nieuwe kasten in elkaar zetten die ze bij Ikea gekocht hadden. Het waren een stuk of 9 kasten, dus ook de vader van die vriendin was gekomen om te helpen. Zo gingen haar vader en man samen aan de slag en zij en ik. En we zijn super ver gekomen, want bijna alles hebben we af gekregen!

En in de avond bleef ik gezellig bij hun eten. Ook heb ik mijn vuile vaat mee mogen nemen om daar in de vaatwasser te zetten. Dus in de avond kon ik alles weer schoon mee naar huis nemen en kreeg ik het restantje eten mee voor de volgende avond. Echt super fijn, zoveel lieve mensen om je heen!

Gemengde gevoelens - diary 66

Ook kreeg ik dit ideale ding te leen! Een fitting voor in het stopcontact met een schakelaar erop! Je draait je lamp erin en met de schakelaar zet je de lamp aan en uit. Ideaal! Want ik had nog nergens lampen hangen en kwam in het donker thuis! Gelukkig wist ik waar mijn zak met lampen stond, dus met de zaklamp op mijn telefoon zocht ik het op en draaide ik de lamp erin. Stekker in het stopcontact en there was light in the darkness!

Ik wist niet eens dat dit soort dingen bestonden, maar de uitvinder daarvan is geniaal!

Leestip: Extra inkomsten juni 2019!

Wist jij dat er een fitting voor in je stopcontact bestond?

5 Replies to “Gemengde gevoelens – diary 66”

  1. Wat vervelend dat het werk voor je keuken gewoon stopt. Ik kan me goed voorstellen dat je daar van baalt want zonder keuken is een mens flink onthand. Maar wel geweldig dat je zulke aardige nieuwe buren hebt. Dat is dan weer positief.

    1. Ja niet bepaald netjes. Er was beloofd dat het af zou zijn voor de verhuizing en nu gaan ze doodleuk zelf op vakantie. Terwijl het nog niet af is. En idd zonder keuken heb je gewoon geen basis meer. Ja daar ben ik ook zeker heel erg blij mee! Dat moet je altijd maar afwachten, daarin heb ik veel geluk gehad.

  2. De stekkerlamp is ideaal ja. Gedoe met verhuis/afbouwplannen is er vaak, ik ga er nooit vanuit dat het volgens schema gaat. Voor het koken zou ik even terugvallen op de campingset, liever dat dan pizza en chinees bestellen.

    1. Zeker ideaal, heel blij mee dat ik die te leen heb! Tja makkelijker gezegd dan gedaan. De kookplaat is aangesloten dus die kan ik gebruiken, maar dan kom je op het punt; waar en hoe ga je je groente schoonmaken en snijden? Op je knieën in de bouwvallige badkamer bij het enige werkende waterpunt in het huis? Niet fris en heel onpraktisch. Laat staan je eten afgieten, buiten tussen het onkruid.. Dat ben je echt na een week wel zat. Eten bestellen doe ik zelf niet, veel te duur, geen budget voor. Zal het helaas met magnetronmaaltijden moeten doen en onhandig koken (wordt dan meestal pasta). Andere opties zijn er niet. En zsm iemand zoeken die de stopcontacten daar weg kan werken zodat de keuken geplaatst kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *