Geregeld – diary 153

Geregeld – diary 153

2 maart 2021 2 Door Marìs

Ik deel met jullie mijn photodiary; Geregeld – diary 153. Mijn contract werd verlengd, ik heb mijn meeruren laten omzetten van uitbetalen naar vrije tijd. Ook las ik weer lekker in mijn boek.

Geregeld - diary 153

Geregeld – diary 153

Vandaag deel ik met jullie; Geregeld – diary 153. Ik regelde het omzetten van mijn meeruren, of eigenlijk wat daarmee gebeurt. En verder was het een fijne rustige week.

Leestip: Contract verlengd en meeruren omgezet!

Maandag 22 februari

De tweede en meteen ook laatste keer online boodschappen werden bezorgd. Weer lekker vroeg in de ochtend, en dit was mijn gratis product. Nu eet mijn moeder altijd Sultana, als tussendoortje op haar werk, dus deze is voor haar!

Dinsdag 23 februari

Geregeld - diary 153

Ik las een heel spannend boek uit! En pakte daarna weer een volgend boek. Want ik was weer lekker een dagje vrij!

Donderdag 25 februari

Geregeld - diary 153

Yes! Contract verlenging in mijn mailbox! Die bevestigde ik natuurlijk meteen en nog dezelfde middag kreeg ik al de bevestigingsbrief van HR toegemaild.

Vrijdag 26 februari

Geregeld - diary 153

Dit is het boek waar ik deze week in begonnen ben.

Ook maakte ik een leuke spaarmeter van 30.000 euro. Dit geld gaat gebruikt worden voor de (tropische) tuin en zonnepanelen. Alles wat er daarna nog over is, is weer voor andere klussen die nog op het lijstje staan. Ik werd meteen al blij van deze spaarmeter.

Zondag 28 februari

Geregeld - diary 153

Vanmorgen keek ik Wie is de mol terug en ik raakte flink wat punten kwijt, omdat Charlotte eruit vloog. Mijn nr 2 mol was Rocky. Dus nu heb ik al mijn punten die nog over waren op haar ingezet. Renee als mol ligt er veel te dik bovenop, dus zij is het gewoon niet. En Rocky heeft subtiel al best wel lopen mollen. Ik ben zo benieuwd komend weekend naar de laatste aflevering!! Maar wel jammer dat het dan weer afgelopen is.

Leestip: 30.000 euro spaarmeter!

Hadden jullie ook zo’n fijne week?