Gezellig – diary 228

Gezellig – diary 228

1 september 2022 0 Door Marìs

Je leest op dit moment mijn photodiary; Gezellig – diary 228. En in deze diary vertel ik jullie waarom ik het nu zo gezellig vind in huis, met name in de woonkamer. En meer.

Gezellig - diary 228

Gezellig – diary 228

Mijn photodiary van vandaag heet; Gezellig – diary 228. In deze diary vertel ik jullie waarom ik het nu zo gezellig vind in huis. Ook nam ik vorige week even onverwacht een weekje vrij, gewoon omdat ik daar even aan toe was. Het is lekker om soms even helemaal niks te moeten en om gewoon te kunnen doen waar je zin in hebt.

Leestip: Geen aankopen doen, dat telt!

Woensdag 24 augustus

Gezellig - diary 228

Ik ging gezellig met mijn oma de stad in en haalde kibbeling en een Vietnamese loempia als lunch. Ja, het is een gekke combi, maar ik had trek in beiden en daarom trakteerde ik mezelf. De laatste tijd ben ik zo hard bezig geweest met opruimen in huis, dat dat wel beloond mocht worden.

Gezellig - diary 228

In de middag kwamen mijn bestelde muurstickers binnen! De bovenste plakte ik meteen op de muur, maar over de onderste was ik nog niet tevreden.

Gezellig - diary 228

Kijk hoe gezellig 1 sticker op je muur het maakt in de slaapkamer!

Vrijdag 26 augustus

Gezellig - diary 228

Vandaag kwam de buurman wat dingen ophangen. Kijk nou hoe gezellig dit staat!

Gezellig - diary 228

Ook hangen mijn plankjes eindelijk weer boven de bank, en mijn mooie schilderijen hangen weer in de woonkamer. Ook mijn klok hangt weer op zijn plekje, en een handige haak voor mijn boodschappentassen, maar ook een haak voor de paraplu! En mijn sleutelrekje. Ik ben er helemaal blij mee, want het is beneden alweer super gezellig!

De rotzooi op tafel is inmiddels ook opgeruimd. Alle losse troep in huis is helemaal opgeruimd. Alles heeft nu weer een plekje. Alleen de dingen die boven opgehangen moeten worden nog niet, want daar was geen tijd meer voor. Dat doet de buurman na zijn vakantie.

Gezellig - diary 228

En ook muursticker nummer 2 hangt nu. Ik bestelde de bovenste zin iets groter, zo zit er meer speling in en vind ik hem veel leuker!

Leestip: Hoe goed is jouw pensioen geregeld?!

Wanneer heb jij het voor het laatst extra gezellig gemaakt in huis? Op wat voor manier deed je dat?