Gezellig druk – diary 227

Gezellig druk – diary 227

18 augustus 2022 4 Door Marìs

Vandaag kunnen jullie mee kijken met mijn photodiary; gezellig druk – diary 227. Ik ging wandelen in het bos, was bezig in huis en ging een ochtendje naar Katwijk.

gezellig druk - diary 227

Gezellig druk – diary 227

Deze week was ik; gezellig druk – diary 227 kwam hierdoor tot stand. Ik had een familiedagje waarbij we in het bos gingen wandelen. Daarnaast was ik ook druk bezig in huis om eens écht goed op te ruimen, en ik ging een ochtendje naar Katwijk.

Leestip: Dit kopen, of toch liever verhuizen?!

Maandag 8 augustus

gezellig druk - diary 227

Ik werd wakker met deze 2 muggenbulten op mijn hand, en nog 1 op mijn andere hand. Waar ze toen ik net wakker werd nog kleine rode rondjes waren zonder bult, kwam de bult daarna snel opzetten. Dus toen ik wakker werd, was het blijkbaar net gebeurd. Niks van gemerkt jammer genoeg, dan had ik hem meteen uit de weg geruimd.

Dinsdag 9 augustus

gezellig druk - diary 227

Deze mand puilde eerst helemaal uit met rotzooi en papieren die ik moest uitzoeken. Ik ben zeker 2 uur bezig geweest om alles uit te zoeken en op te ruimen.

Tijdens het klussen kon ik namelijk nergens bij en heb ik alles wat ik geen plek kon geven, inclusief binnenkomende post, in deze mand gedumpt. Fijn dat alles nu opgeruimd is!

Woensdag 10 augustus

gezellig druk - diary 227

Vandaag hadden we een familiedagje. De dag waarop mijn opa jarig geweest zou zijn, doen we altijd iets samen met mijn oma. Deze keer had mijn tante bedacht om de Veluwe op te gaan. In eerste instantie was haar plan om te gaan wandelen op de hei.

Maar gezien de extreme hitte, werd de planning anders. In de ochtend moest ze werken, dus na de lunch kwamen we bij elkaar en hebben we eerst gewoon gezellig zitten te kletsen. Wat ons betreft helemaal prima, het was te warm om iets te ondernemen.

gezellig druk - diary 227

Om toch iets te doen, zijn we eind van de middag richting de Veluwe gegaan, omdat daar al een restaurant gereserveerd was. Mijn opa en oma stonden vroeger vaak op de camping in Ermelo, en ook kwamen ze vaak bij Boshuis Drie in Drie, daar vlakbij. Daar wilde oma nu graag eten. Daarom hebben we voordat we gingen eten eerst een kleine boswandeling gemaakt, om vervolgens lekker uit eten te gaan. Gelukkig was het in de schaduw nog redelijk te doen om te lopen. En binnen was het een prima temperatuur.

We bestelden als hoofdgerecht alle 4 ‘De Driese reus’. Kipsaté met kroepoek, patat en salade.

Donderdag 11 augustus

gezellig druk - diary 227

Vandaag was het tijd voor een dagje Katwijk. Een van de laatste dagjes weg deze zomer (helaas). Het zou weer zo’n idioot hete dag worden, dus we hadden gepland om alleen de ochtend te gaan en dan wel nog daar te lunchen. Met airco in de auto zitten op de terugweg is namelijk gewoon prima te doen.

gezellig druk - diary 227

We stonden net even voorbij het witte kerkje geparkeerd. Wát een eind is dat als het zo extreem heet is!! Na de lunch, op weg naar de auto, hebben we steeds stilgestaan in de schaduw als we die tegen kwamen. Normaal is het niet zo ver, maar nu leek het heel ver weg, gewoon omdat het niet mogelijk was om het in 1x te lopen. De weg stond namelijk vol in de zon, maar de parkeergarage was rond 9 uur al vol, hoorden we van personeel. Dat was een stuk dichterbij geweest.

gezellig druk - diary 227

Omdat ik dacht dat een beetje extra zout wel goed zou zijn in deze hitte, bestelde ik voor de lunch naast mijn broodje kroket ook een schaaltje patat. Dit schaaltje patat deelden mijn moeder en ik samen.

Omdat ik vergat om een foto te maken toen ik mijn eten kreeg, was er al 1 broodje kroket op. Ter opvulling zette ik het schaaltje patat op mijn bord voor de foto. Staat leuk toch zo?!

Zaterdag 13 augustus

gezellig druk - diary 227

De rest van het weekend bleef ik lekker achter de ventilator zitten met de nodige ijsjes erbij. 1x deze als traktatie voor mezelf en verder mini fruitijsjes. Waterijs is toch altijd extra lekker als het warm weer is!

Ook pakte ik er lekker een boek bij, dus die had ik eind van het weekend uit. Jezelf rustig houden en niks doen is naar mijn idee toch het beste als het zo heet is. We zouden dit weekend eigenlijk een optreden gehad hebben met onze zanggroep, maar die werd afgelast wegens extreme hitte. En terecht! Erg jammer, want we verheugden ons erop, maar 2 uur zingen in die hitte zou niet gezond geweest zijn, dus dit was echt de beste optie! Nu maar hopen dat het snel september wordt, zodat onze repetities weer starten!

Leestip: Wanneer word jij blij van geld?!

Hoe hebben jullie jezelf koel gehouden in de hitte?