Goed opruimen en weer geld verdiend – diary 13

Goed opruimen en weer geld verdiend – diary 13. Vorige week konden jullie lezen dat mijn moeder terug kwam van vakantie en dat ik het over nieuwe dingen had. Deze week ging ik weer eens goed opruimen en heb ik weer geld verdiend.

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13

Goed opruimen en weer geld verdiend – diary 13

Goed opruimen en weer geld verdiend – diary 13. Deze week ruimde ik weer even Ć©cht goed op in huis en ik verdiende weer wat geld omdat ik weer iets verkocht. Dus kijk weer gezellig mee!

Maandag 18 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Vandaag deed ik het lekker rustig aan en las ik in mijn e-book.

Dinsdag 19 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Ook speel ik mee met lucky 13, maar tot nog toe is dat helaas niet lucky voor mij! Er zitten vaak echt teveel moeilijke vragen tussen voor mij. Van die dingen die je echt moet weten. En die ik dan dus niet weet šŸ™ Wie van jullie speelt er ook mee?

Woensdag 20 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Bam! Ik verkocht de lattenbodems van mijn oude bed voor 20 euro! Dus ik was weer wat rijker, dat geld zette ik op de rekening ‘hypotheek betalen zonder werk’, want daarvan had ik 900 euro geleend voor mijn bed, dus die 900 moet weer zo snel mogelijk terug natuurlijk.

Donderdag 21 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13De laatste tijd ben ik zo druk in mijn hoofd met teveel gedachtes, dat ik gewoon vergeet om veel foto’s te maken. Maar vandaag had ik weer gewerkt en de zomerstilte begint nu echt! Waar ik best wel van baal, want hey I need moneyzz!!! Dus ik hoop dat er komende week nog weer even een opleving komt.

Vrijdag 22 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Vandaag kookte ik voor 2 dagen zodat ik de rest van het weekend niet meer hoefde te koken. Super chill! En als je koelkast vol is, dan stapel je je borden met eten toch gewoon op! Het moet ergens staan..😜

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Ook begon ik weer in een Spaans boekje. Deze kreeg ik laatst te leen van mijn tante, die heeft zij nog van vroeger. Altijd weer leuk!

Zaterdag 23 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Vandaag weer gewerkt en het was weer om te janken zo rustig! Maar gelukkig kregen we ook het krantje van ons werk weer. Dus thuis had ik weer wat te lezen. Ik was wel echt compleet kapot vandaag, want ik heb afgelopen week steeds zo slecht geslapen! Dus ik was blij dat het weekend was! Wel voelde ik me rot omdat er thuis weer mega veel herrie was. En ik was zo moe, dat ik wel letterlijk kon janken, want ik had gewoon rust nodig!! Stilte!!

Zondag 24 juni

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13Vandaag was ik flink aan het opruimen geslagen en ik eindigde met 3 vuilniszakken vol die weg kunnen! Dat scheelt weer flink wat zooi tijdens de verhuizing, dus ik ben er helemaal blij mee! En een van mijn kasten is nu ook weer een heel stuk leger, dat voelt ook wel erg fijn! Ik vind het echt zĆ³ heerlijk om dingen op te ruimen/ weg te doen, dat geeft altijd weer een stuk rust.

Goed opruimen en weer geld verdiend - diary 13En daarna was ik zo moe dat ik helemaal nergens meer energie voor had, dus ik plofte lekker op de bank met ‘mijn’ Spaanse boekje! Ik ben nu ongeveer op de helft, dus deze week heb ik hem sowieso uit.

Vind jij het ook zo lekker om op te ruimen en dingen weg te doen waar je toch nooit iets mee doet?

One thought on “Goed opruimen en weer geld verdiend – diary 13”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *