Gordijn ingemeten – diary 159

Gordijn ingemeten – diary 159

13 april 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Gordijn ingemeten – diary 159.

Gordijn ingemeten - diary 159

Gordijn ingemeten – diary 159

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Gordijn ingemeten – diary 159. De week waarin er veel mensen thuis langs kwamen voor offertes en mijn gordijn voor de keuken werd ingemeten.

Leestip: Dit kost een (nieuwe) tuin aanleggen!

Dinsdag 6 april

Gordijn ingemeten - diary 159

Deze kwam ik tegen in een Donald Duck en ik vond hem wel grappig. Niemand wordt enthousiast van rekeningen ontvangen, denk ik zo.

Woensdag 7 april

Ook werd deze week mijn gordijn (duettes) voor de keuken ingemeten en besteld. Het duurt 4 a 5 weken voordat het binnen is, dus ergens in de eerste helft van mei kan ik daar ook eindelijk van gaan genieten!

Donderdag 8 april

Gordijn ingemeten - diary 159

Ik vluchtte samen met mijn moeder naar mijn oma toe. Oma is al helemaal gevaccineerd, dus dat is erg fijn. Mijn buren zijn namelijk bezig met een badkamer verbouwing, dus het is flinke herrie thuis. Eind van de middag moesten we wel weer bij mij thuis zijn, omdat er iemand kwam voor een offerte.

Zaterdag 10 april

Gordijn ingemeten - diary 159

Dinsdagmiddag waaide het hard en ik werd afgeleid door mijn moeder die iets zei, waardoor ik niet zag dat de autodeur dicht waaide. Tegen mijn arm/ schouder aan. Woensdag had ik daar nog last van en niet al te zware bakken tillen op mijn werk deed pijn. Dus meldde ik mij voor de donderdag en de vrijdag ziek. Want ik wilde mijn arm rust geven, zodat het snel weer over zou zijn.

Toen ik zei dat ik het 2 dagen rust wilde geven, werd er doodleuk gezegd: dus je wilt 2 dagen vrij nemen? Ik: Nee, ziek melden. En ik dacht er achteraan, maar zei niet hardop; ik ga toch geen vrij nemen als ik geblesseerd ben! Als je niet kunt werken om zo’n reden meld je je ziek. Reactie van leidinggevende: zou je dat wel doen? Ik: want? Hij: Nou ja, maakt ook niet uit, ik wil je ook wel ziek melden.

Ik vond het een aparte reactie. Toen ik van de trap gevallen was en nauwelijks kon lopen heb ik ook gewoon doorgewerkt. Dus over 2 dagen ziek melden moeten ze niet zo raar doen. Ik zei namelijk ook al gelijk dat ik het dinsdag weer kwam proberen. Want no way dat ik ooit nog doorwerk met pijn. Dat heeft mijn been destijds meer kwaad gedaan dan goed. Dus ik heb mijn lesje wel geleerd. Je hebt maar 1 lichaam waar je de rest van je leven nog mee moet doen.

Ook komende week komen er weer mensen langs voor offertes. Weer iemand voor de tuin, maar ook voor wat isolatiemogelijkheden.

Leestip: Werk niet meer leuk en mijn blog inkomsten!

Wat voor raambekleding hebben jullie in de keuken hangen?