Haar geknipt – diary 152

Haar geknipt – diary 152

23 februari 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; Haar geknipt – diary 152‘ met jullie. De kozijnen werden eindelijk afgekit, maar ook was ik mijn te lange haar zat. Het viel steeds voor mijn ogen, dus hup de schaar erin!

Haar geknipt - diary 152

Haar geknipt – diary 152

Vandaag zien jullie mijn photodiary; Haar geknipt – diary 152. Ik raakte zo geïrriteerd van mijn haar dat steeds voor mijn ogen viel, dat ik de schaar erin zette. Ook las ik een spannend boek, en werden de kozijnen eindelijk afgekit.

Leestip: Tekeningen maken!

Dinsdag 16 februari

Haar geknipt - diary 152

Het was al een beetje schemerig toen ik de foto maakte, maar de kozijnen werden deze middag eindelijk afgekit! Zo fijn! Want dit ziet er weer een stuk netter uit.

Woensdag 17 februari

Haar geknipt - diary 152

Ook tekende ik een ontwerp voor mijn tuin. Van deze foto vond ik de stenen plantenbakken erg leuk, dus sloeg ik deze op om een sfeerbord mee te maken.

Donderdag 18 februari

Haar geknipt - diary 152

Deze week ben ik in dit boek bezig, spannend!

Vrijdag 19 februari

Haar geknipt - diary 152

Vandaag begon ik bij hoofdstuk 14 van de 122! Er zitten ook echt korte hoofdstukken tussen, en dit boek leest zo fijn, dat je er met gemak tig op een dag leest.

Zondag 21 februari

Haar geknipt - diary 152

Ik knipte mijn pony af! Het was te kort om achter mijn oren te stoppen, en het viel steeds voor mijn ogen. Dus meteen toen ik aangekleed was, was ik al zo geirriteerd door mijn haar, dat ik het eraf knipte. Wat gaf dát een heerlijk opgelucht gevoel! Ik voelde mijn irritatie ook bijna meteen helemaal wegzakken. De rest van de dag was ik helemaal opgelucht en vrolijk. Haar wat niet goed zit, kan je zó in de weg zitten! Hopelijk mogen de kappers snel open en kan ik de rest van mijn haar ook laten knippen!

Haar geknipt - diary 152

Ook keek ik Wie is de mol meteen na mijn knipactie terug! In de avond wordt het me te laat, dus kijk ik het altijd op zondagochtend. Renée is het gewoon niet! Teveel mensen denken van wel, precies daarom is ze het niet. Maar omdat ik het niet kan verdragen als ik ál mijn punten kwijt zou raken, zet ik toch een klein beetje op haar in. Later paste ik het aan naar 500 punten Renée en 7500 Charlotte. Ik verdenk Charlotte al een hele tijd, met Rocky op de tweede plek, maar toch vind ik Rocky te vaak kandidaten acties doen. Nog 2 afleveringen te gaan, dan zullen we het weten! Nu al zin in de volgende aflevering waarin er een tipje van de sluier opgelicht wordt. Ik hou echt van dit programma!

Leestip: Abonnementen delen!

Heb jij ooit wel eens zelf je haar geknipt? Ik ooit 1x eerder, in groep 3 toen een klasgenootje tegen me zei dat ik niet in mijn haar durfde te knippen. Mijn reactie: Jawel hoor! Knip! Zo een paar centimeter van een willekeurige pluk haar eraf. Met een kinder schaartje.