Happy 2023 – diary 246

Happy 2023 – diary 246

4 januari 2023 0 Door Marìs

Happy 2023 – diary 246 is de photodiary die jullie op dit moment bekijken. Het oude jaar is voorbij! Maar niet voordat ik met jullie deel wat ik in de laatste week van 2022 deed.

Happy 2023 - diary 246

Happy 2023 – diary 246

Je leest nu mijn photodiary; happy 2023 – diary 246! Want in de laatste week van het jaar zat ik niet stil. Ik probeerde nog zoveel mogelijk boeken uit te krijgen, haalde oliebollen, de laatste boodschappen van het jaar, ging nog een halve dag weg en vierde natuurlijk oud en nieuw.

Leestip: Waarop bespaar jij nu geld?!

Maandag 26 december

op tweede kerstdag deed ik eigenlijk niks bijzonders. Ik las lekker in mijn boek en ik keek wat dingen op tv terug.

Donderdag 29 december

Happy 2023 - diary 246

Ik legde nog wat boeken klaar die ik dit jaar nog uit wilde krijgen. Of in elk geval; zien hoe ver ik ermee zou komen. Uiteindelijk kreeg ik er maar 2 uit. Namelijk de 2 van Suzanne Vermeer, want die volgenden elkaar op.

Vrijdag 30 december

Happy 2023 - diary 246

Vandaag gingen we naar Almere Jungle in Almere. We hadden op de Floriade van een local gehoord dat dat leuk zou moeten zijn, dus gingen we erheen. Je kreeg deze stempel op je hand zodat je erin en eruit kon (wat ook nodig was, want wij hadden een stuk overgeslagen omdat er geen heel duidelijke route was). We hadden wel een plattegrondje, maar ik ben daar niet heel goed in.

Hij kreeg de grijns niet van z’n gezicht!

Happy 2023 - diary 246

Tussendoor had je zulke leuke expeditie-paadjes, zoals ze die noemden.

Happy 2023 - diary 246

Deze Nandoe was erg fotogeniek! Die kwam toch even kijken wie er nou buiten in de regen bij z’n verblijf kwam kijken.

We hebben ons prima vermaakt, maar het is wel een kort bezoek, omdat het niet erg groot is. Met 2 uurtjes ben je er doorheen. Wat ons niet slecht uit kwam, zo kon mijn moeder vroeg vertrekken naar haar vriend en het was toch rotweer. Hoewel het meeste gelukkig wel binnen was. Maar een leuk uitje was het wel!

Zaterdag 31 december

Ik had de 30e al 4 oliebollen gehaald en de 31e had ik er nog netjes 2 over, die ik op een bordje met poedersuiker legde. Ook stak ik al in de middag de kaarsjes aan, want het was erg donker vandaag.

Happy 2023 - diary 246

Ook at ik voor het eerst een kerstboom ijsje. Maandag t/m woensdag kwam ik daar niet aan toe, omdat ik buikloop had. Donderdag knapte ik gelukkig weer op. Dus zaterdag kon er best een ijsje gegeten worden!

Er werd volop siervuurwerk afgestoken in de wijk, het blééf maar doorgaan, dus ik had tijd om een mooie foto te kunnen maken! Deze foto maakte ik overigens door het raam heen, dus je ziet wel nog wat regendruppels zitten, want overdag regende het flink!

Via deze eeg wil ik jullie allemaal een happy 2023 wensen! Dat al je wensen uit mogen komen!

Leestip: Online wat extra geld verdienen!

Hoe was jullie jaarwisseling?!