Hard bezig aan blog nr 3

Hard bezig aan blog nr 3

15 juli 2021 2 Door Marìs

Ik ben momenteel hard bezig aan blog nr 3. Nu ik nog thuis ben van mijn werk, geeft mij dat de gelegenheid om wat dingen voor mijn derde blog te doen die veel tijd kosten.

Hard bezig aan blog nr 3

Hard bezig aan blog nr 3

Ik ben dus hard bezig aan blog nr 3. Het eerste opzetje is al klaar, maar nu nog alle plugins downloaden die ik ook op deze blog gebruik. En daarna nog alle instellingen precies hetzelfde zetten als op deze blog, ook dat is belangrijk voor mij. Dan kom ik later niet voor verrassingen te staan.

Leestip: Mijn plannen vanaf mei 2022!

Het gaat niet hard, want ik ben nog niet helemáál beter, dus ik doe het allemaal erg rustig aan. Pas sinds gisteren ben ik hiermee begonnen. Steeds een klein stapje verder, zodat het uiteindelijk eind van de zomer af is.

En dan bedoel ik af in zo verre, dat hij helemaal klaar is op het oog en ik kan starten met een voorraadje artikelen maken. Ik wil deze blog namelijk meteen de drukke feestdagen-periode op mijn werk doorhelpen door ervoor te zorgen dat ik voor die periode al allemaal artikelen klaar heb staan. Er zijn genoeg artikelen te schrijven/ te bedenken die gerelateerd zijn aan vakanties en uitjes, dus ik moet best een eindje gaan komen.

Wel ben ik alvast benieuwd of jullie suggesties hebben voor mijn nieuwe blog over vakanties en uitjes, wat zouden jullie op zo’n blog willen lezen? Wellicht kan ik daar dan iets mee. Vanaf dit moment kunnen jullie de vorderingen van mijn blog al in de gaten houden op reismetmijmee.nl.

Beetje kaal

Het ziet er nu natuurlijk nog wel wat kaal uit, dus hou daar rekening mee 😉 Ik zal op deze blog onder andere zeker een keer gaan schrijven over mijn tips voor het inpakken als je op vakantie gaat, eventueel een inpaklijst erbij. Zelf maakte ik ooit een lijst gebaseerd op mijn Gran Canaria vakanties, die pak ik er elke keer weer bij als ik daarheen ga. Ik weet daar precies wat er in het hotel aanwezig is en wat niet, dus dat is handig.

Ook zal ik wat verhalen vertellen over mijn vakantie-verleden en hoe mijn liefde voor Gran Canaria tot stand komt. Dit zijn wat ideeën die ik nu al heb. Ik ga er namelijk vanuit dat de meeste bezoekers die op mijn nieuwe blog komen, mij nog niet zullen kennen.

Leestip: Een derde blog!

Lees jij wel eens reisblogs? Ik zelf wel, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen doen op vakantie en welke dingen zij bezoeken!

Hard bezig aan blog nr 3