Heel veel kopen – diary 61

Heel veel kopen – diary 61. Deze week kocht ik heel veel benodigdheden voor mijn nieuwe huis. Ik denk dat ik nu zo goed als alle kleinere dingen wel gekocht heb.

Heel veel kopen - diary 61

Heel veel kopen – diary 61

Heel veel kopen – diary 61. In deze diary zien jullie wat ik vorige week allemaal deed. Er zijn niet heel veel foto’s want ik was naast dat ik werkte steeds op pad om spullen te kopen/ bestellen voor mijn nieuwe huis.

Leestip: Rommelig – diary 60!

Maandag 27 mei

Heel veel kopen - diary 61

Van dit nummer word ik zo vrolijk! Dus ook deze downloadde ik. Ik maakte meteen een nieuwe volgorde van al mijn nummers. Dat is handig voor volgende week in het nieuwe huis tijdens het klussen.

Dinsdag 28 mei

Heel veel kopen - diary 61

Lekker even met de voeten omhoog op de bank na een vermoeiende dag.

Heel veel kopen - diary 61

Deze info kwam ik tegen. Best handig!

Woensdag 29 mei

Heel veel kopen - diary 61

Een HELE drukke dag vandaag. Eindelijk mochten we even de sleutel hebben om iedereen te laten meten. Dat mocht tijd worden, want inmiddels hebben we al minstens 3 weken vertraging opgelopen en moet overal spoed van gemaakt worden.

Donderdag 30 mei

Heel veel kopen - diary 61

Vandaag bestelde ik weer het een en ander, waaronder dit hoek wasbakje voor in de wc. Omdat het hemelvaart was kreeg ik 15% korting. Dus dat scheelde weer dik 18 euro. Lekker!!

Vrijdag 31 mei

Heel veel kopen - diary 61

Vandaag koos ik een vinyl kleur uit voor op de trap die ook goed bij de vloer paste. En ook kletste ik nog even wat korting van de prijs af. Want het wordt wel erg duur allemaal. Dus hop omlaag met die prijzen van iedereen!

Zaterdag 1 juni

Heel veel kopen - diary 61

Ik ging langs de kastenwinkel om aan te geven wanneer ik wil verhuizen, want zij halen de kasten voor mij uit elkaar. Ik verhuis ze zelf en in het nieuwe huis zetten zij mijn kasten weer in elkaar.

Helaas is mijn grootste kast te groot voor het nieuwe huis, dus ik informeerde meteen wat het kost om hem 1 deel kleiner te maken. Dat moest nagevraagd worden bij de fabriek, want dat doen ze niet zo vaak, dus dat hoor ik volgende week! Het is sowieso een stuk goedkoper dan een nieuwe kopen!

Zondag 2 juni

Heel veel kopen - diary 61

Ik laadde mijn ipod op en testte even of de radio app het nog deed. Prima! Die moet je soms opnieuw synchroniseren met de tv namelijk. Meteen was er ook een leuk liedje op!

Heel veel kopen - diary 61

Verder pakte ik nog weer wat dingen in die ik niet meer nodig heb voordat ik verhuis. En ik legde nog wat dingen klaar die ik mee wil op de eerste dag dat we gaan klussen in het nieuwe huis.

Als lunch maakte ik een tosti ham kaas. Ik scheur de ham altijd doormidden omdat ik die er anders uit trek met het doorsnijden van de tosti.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu, mei 2019!

Volgende week ben ik lekker vrij en is EINDELIJK de overdracht van mijn nieuwe huis! Waren jullie ook goed voorbereid op de sleuteloverdracht? Ik heb al alles beneden in de box klaar gezet wat mee moet zodat we snel na het tekenen kunnen inladen en naar het nieuwe huis kunnen om direct te beginnen met schoonmaken en klussen.

3 thoughts on “Heel veel kopen – diary 61”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *