Heerlijk weer – diary 167

Heerlijk weer – diary 167

8 juni 2021 2 Door Marìs

Heerlijk weer – diary 167, is de diary die ik vandaag met jullie deel. Het werd ineens heerlijk weer en mijn moeder was jarig, dus dat werd gevierd!

Heerlijk weer - diary 167

Heerlijk weer – diary 167

Vandaag deel ik mijn photodiary; Heerlijk weer – diary 167‘ met jullie. Deze week begon ik met zoeken naar diverse domeinnamen voor mijn nieuw op te starten blog. Verder was het weer nodig om zonnebrandcrème te smeren en tot slot vierden we mijn moeders verjaardag!

Leestip: Besparen met een auto, 5 tips!

Maandag 31 mei

Ik begon de week met het zoeken naar diverse domeinnamen voor mijn nieuwe blog die in mij op kwamen. Uiteindelijk vroeg ik ook hulp aan mensen in mijn omgeving en aan mijn blog lezers. Dat laatste leverde helaas niks op, maar door de suggestie van een kennis kwam ik zelf weer op een andere domeinnaam die ik wel erg leuk vond! Wordt vervolgd… 😉

Dinsdag 1 juni

Heerlijk weer - diary 167

Omdat het deze week zulk heerlijk warm weer was, kon ik eindelijk mijn palmbomen overdag steeds buiten in de zon zetten. Eigenlijk horen ze tijdens het kweken namelijk in een temperatuur van 30 graden te staan, maar aangezien ik geen kas o.i.d. heb, gaat dat niet. Dus de zon was erg welkom! Hopelijk komen ze nu sneller op, dat zou erg leuk zijn! Het kan tot wel 6 maanden duren en soms zelfs nog wel langer, dat is niet te voorspellen, dus het blijft een verrassing.

Woensdag 2 juni

Deze week was het ook weer tijd om even goed in te smeren als ik naar buiten ging! Want met die brandende zon verbrand je anders binnen no time. Het leuke is dat de zonnebrandcrème die ik altijd op Gran Canaria kocht, nu ook in Nederland te koop is! Alleen is het hier wel een stuk duurder. Maar deze ruikt zo lekker en plakt ook niet! Tenminste, ik was mijn handen als ik het op gesmeerd heb, maar op mijn huid plakt hij verder niet. Ook gebruik ik voor mijn gezicht deze speciale gezicht zonnebrandcrème, dit plakt ook niet en zweet je er ook niet zo snel af.

Vrijdag 4 juni

Heerlijk weer - diary 167

Ook had ik deze week weer eens een smaaktest, salade proeven op brood! Je kunt dan vooraf zelf aangeven of je wit of bruin brood wilt. En dan krijg je diverse soorten salades te proeven. De ene wat zouter dan de andere. Sommige juist veel te zuur. Maar de meesten gewoon ergens er tussenin. En dan maar kijken welke als lekkerste uit de test komt. Zo komen de salades dan uiteindelijk in de winkel terecht, door het gemiddelde van de testresultaten te nemen. En zo verdiende ik deze keer 40 euro.

Zondag 6 juni

Zondag was mijn moeder jarig en dus haalde ik mijn oma op en gingen we samen naar mijn moeder en haar vriend toe. We konden heerlijk in de tuin zitten, dus ik had me van tevoren alweer in gesmeerd. En oma nam deze bloemen mee voor mijn moeder. Leuk bosje! Ook was er taart, die ik te laat op de foto zette, want hij was al aangesneden 😉 Ik nam een stukje cheesecake (niet op de foto). En in de avond bleven mijn oma en ik eten. Daarna reed ik weer naar huis en bracht mijn moeder mijn oma thuis. Zo hoefden we beiden maar 1x een stuk te rijden.

Leestip: 10 tips om sneller te sparen!

Wat is jullie favoriete salade voor op brood? Ik ben het meeste fan van eiersalade.