Helaas!

Helaas!

3 oktober 2023 0 Door Marìs

Helaas! Mijn reisblog kan (dit jaar) toch niet terug komen! Hoe dit zit ga ik jullie in dit artikel uitgebreid vertellen.

Helaas

Helaas!

Helaas kan mijn reisblog op korte termijn toch niet terug komen. Op dit moment gaat het met deze blog namelijk qua advertentie inkomsten ook écht niet goed. Dit is al zo sinds mijn advertenties door een fout en onduidelijkheid een tijdje weg waren. Voor die tijd had ik maandelijkse uitbetalingen, omdat ik altijd boven de uitbetalingsdrempel zat. Sinds mijn advertenties terug zijn, heb ik die drempel helaas nog steeds niet bereikt.

Leestip: Sparen? Top! Maar ontzeg jezelf niet alle leuke dingen!

Mijn huidige blog, die je nu leest heeft veel opslagruimte nodig, omdat er ook gigantisch veel artikelen en foto’s op staan. Daarom zijn de kosten per maand niet weinig. Schrijven over geld en jullie vertellen hoe ik het allemaal doe financieel vind ik echt heel erg leuk om te doen. Daarom wil ik hier ook absoluut niet mee stoppen en koos ik er destijds voor om mijn andere blog te stoppen. Ook omdat ik daar nog een stuk minder bezoekers had dan hier.

Met deze blog lever ik er ook op in. Om mijn andere blog weer te kunnen opstarten, en om door te kunnen gaan met deze blog, moet er meer geld binnen komen. Daarom ben ik ermee bezig om weer meer bezoekers naar mijn blog toe te krijgen (ideeën zijn welkom! En nee, ik ga niet op Tiktok o.i.d!! Maar bijvoorbeeld suggesties voor een cursus Pinterest zijn welkom!). Het moet namelijk niet mega veel extra tijd gaan kosten. Wanneer ik weer meer inkomsten uit mijn blog advertenties kan halen, en wellicht ook inkomsten via bol.com als mensen iets kopen via mijn link, dan kan ik quitte spelen met deze blog en er hopelijk ook weer iets mee gaan verdienen!

Pas als ik geld verdien met deze blog kan ik overwegen om mijn andere blog weer op te starten. De domeinnaam blijf ik nog even aanhouden, want die kosten zijn goed te doen. En zo kan ik ook geen spijt krijgen dat ik te vroeg heb opgegeven. Om ervoor te zorgen dat mijn blog tijdens mijn vakantie gewoon door blijft lopen, zullen er ook gewoon net zoveel artikelen online komen als anders. Zo blijven de bezoekers tenminste ook gewoon gezellig komen.

Helaas is het even niet anders dat mijn reisblog nog niet terug kan komen. Natuurlijk ga ik dan gewoon op deze blog ook na afloop over mijn vakantie uitgebreid schrijven. Zeker over het financiële plaatje van de vakantie. Zo zal ik bijvoorbeeld vertellen hoeveel we hebben uitgegeven op excursie-dagen. Maar ook hoeveel geld ik in totaal heb uitgegeven aan shoppen. En hoeveel geld we per week uitgaven en waar dat geld dan naartoe ging. Dat hou ik namelijk altijd allemaal bij in een fysiek boekje. Gewoon omdat ik het zelf ook leuk vind om terug te zien waar het geld allemaal gebleven is.

Mochten jullie nog meer suggesties hebben van wat je graag zou willen lezen over de vakantie, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Dan zal ik kijken of ik daar iets mee kan doen. Nu is het nog op tijd! Om privacy redenen vertel ik nooit waar ik precies verblijf, dus vragen daarover kan ik helaas niet beantwoorden.

Leestip: Affiliate marketing update!

Wanneer nam jij voor het laatst een financiële beslissing die gewoon verstandig was, maar misschien niet zo leuk? Waar ging dat om? Was je tevreden met het resultaat van je beslissing?

Helaas