Het boek duur huis nooit thuis

Het boek duur huis nooit thuis

13 oktober 2021 0 Door Marìs

Het boek duur huis nooit thuis. Dit voorjaar leende ik dit boek ‘duur huis nooit thuis’ van Renee Lamboo bij de bieb. Uiteraard schreef ik hier een review over.

Het boek duur huis nooit thuis

Het boek duur huis nooit thuis

Het boek duur huis nooit thuis. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Sparen om je droom te vervullen!

Je hebt een mooi huis, 2 glimmende auto’s voor de deur, net als de buren. Maar net als zij ben je een slaaf van je werk geworden, want je luxe leventje moet worden betaald. Renee gooide het roer om: weg met die dure auto, geen gigantische hypotheek. Dan maar geen indruk maken op de buren. Wat ze ervoor terug kreeg? Tijd en vrijheid.

Ook jij kunt stoppen met de ratrace en beginnen met het leven waar je echt gelukkig van wordt. In dit boek schrijft Renee, bekend van porterenee.nl wat jij vandaag kunt doen om morgen vrij te zijn.

Op mijn 2e blog ‘ik lees graag‘ kunnen jullie mijn uitgebreide review lezen over dit boek. Ik vind het niet nodig om dat hier ook te plaatsen, want dat zou nogal dubbel op zijn. Maar natuurlijk wil ik jullie wel laten weten wat ik van dit boek vond en of ik dit een aanrader vind of niet. Dus vandaar de verwijzing naar mijn 2e blog.

De review staat op mijn 2e blog vanaf het moment dat jullie dit lezen. Dus even doorklikken en je kunt uitgebreid lezen wat ik ervan vind. Kort gezegd: ik vond het leuk om het boek te lezen, maar niet geheel vernieuwend. Wat ik jammer vind is dat er her en der wat spelfouten in staan. Maar wellicht is dit eruit gehaald in een latere druk.

Leestip: Financieel visionboard!

Ken jij het boek van Renee Lamboo al? Of haar blog? Ik lees haar blog dagelijks.

Het boek duur huis nooit thuis