Het boek Miljonair met een gewone baan

Het boek Miljonair met een gewone baan

20 oktober 2021 0 Door Marìs

Het boek Miljonair met een gewone baan. Begin deze zomer leende ik dit boek ‘Miljonair met een gewone baan’ van Oeds-Jan Postma bij de bieb. Uiteraard schreef ik hier een review over.

Het boek Miljonair met een gewone baan

Het boek Miljonair met een gewone baan

Het boek Miljonair met een gewone baan. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Anders of kleiner wonen!

Een miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Nooit meer werken, alles doen wat je wilt. Maar waarom zou je het bij dromen laten? Financieel onafhankelijk worden, dat kan iedereen. Ook als je een modaal inkomen hebt. Om miljonair te worden hoef je niet dag en nacht te werken of de jackpot te winnen. Het geheim is om bescheiden te leven en tegelijkertijd slim te beleggen.

In dit boek geen verhalen over bekende voetballers, zangers of topondernemers, maar over heel gewone mensen, zoals de schrijver. Alles wat je volgens de selfmade miljonair Oeds-Jan Postma nodig hebt, is de zelfdiscipline om niet na elke commercial naar de winkel te rennen en een handige manier om je vermogen te laten groeien. Hoe je dat aanpakt lees je in dit boek. Postma werkt nog steeds. Omdat hij het leuk vindt. Voor het geld hoeft het niet meer.

Op mijn 2e blog ‘ik lees graag‘ kunnen jullie mijn uitgebreide review lezen over dit boek. Ik vind het niet nodig om dat hier ook te plaatsen, want dat zou nogal dubbel op zijn. Maar natuurlijk wil ik jullie wel laten weten wat ik van dit boek vond en of ik dit een aanrader vind of niet. Dus vandaar de verwijzing naar mijn 2e blog.

Deze review staat op mijn 2e blog vanaf het moment dat jullie dit lezen. Dus even doorklikken en je kunt uitgebreid lezen wat ik ervan vind. Kort gezegd: ik vond het leuk om het boek te lezen, wel vernieuwend en het leest lekker weg. Alle punten worden goed behandeld.

Leestip: Zo word ik rijker!

Ken jij het boek van Oeds-Jan Postma al? Wat vond je van zijn boek?

Het boek Miljonair met een gewone baan