Het boek Minder piekeren over geld

2 oktober 2021 3 Door Marìs

Het boek Minder piekeren over geld. Een tijdje terug leende ik het boek ‘minder piekeren over geld’ bij de bibliotheek. Hier heb ik een review over geschreven.

Het boek Minder piekeren over geld

Het boek Minder piekeren over geld. Op de achterkant van het boek staat de volgende omschrijving: Verbreek je ongezonde relatie met geld. Maakt geld gelukkig? Wetenschapper John Armstrong leert ons op een andere manier naar geld te kijken en het daardoor opnieuw – en meer – te waarderen. Dit boek zet de traditionele manier van denken op zijn kop en onderzoekt onze eigenlijke houding ten aanzien van geld. Hoe motiveert geld ons? Op wat voor manier jaagt het ons angst aan? Wat doet het met onze identiteit? Dit boek geeft antwoorden op al deze vragen.

Leestip: Mijn verhouding met geld!

Gevolgd door nog een verhaal wat niks zegt over de inhoud van het boek, dus dat hoef ik verder niet over te typen 😉

Op mijn blog ‘ik lees graag’ kunnen jullie vandaag uitgebreid mijn review lezen over het boek ‘Minder piekeren over geld’. Het is nogal dubbel om hier ook een uitgebreide review te plaatsen, maar wil jullie natuurlijk wel graag laten weten, dat ik dit boek gelezen heb én wat ik daar nou precies van vond.

Ik zal alvast verklappen; ik hield er een beetje een dubbel gevoel aan over. Aan de ene kant denk ik; ja ik heb hier niet echt wat aan gehad, het heeft me nou niet echt heel veel wijzer gemaakt dan ik al was. En heel belangrijk; je krijgt geen antwoord op de titel van het boek in het boek zelf.

Aan de andere kant denk ik; over bepaalde vragen in het boek, ga ik toch wel nadenken en daar kun je juist wél weer iets aan hebben. Voor een uitgebreide uitleg en de redenen waarom ik zo over dit boek denk kunnen jullie mijn gehele review lezen via onderstaande leestip.

Leestip: Review Minder piekeren over geld!

Hebben jullie dit boek wel eens gelezen? Wat vonden jullie ervan?