Het boek Waar doen ze het van?

Het boek Waar doen ze het van?

6 oktober 2021 2 Door Marìs

Het leesboek Waar doen ze het van? Dit voorjaar leende ik dit boek: ‘Waar doen ze het van’ van Erica Verdegaal in de bieb. Hier heb ik een review over geschreven.

Het boek Waar doen ze het van

Het boek Waar doen ze het van?

Het boek. Waar doen ze het van? De omschrijving op de achterkant van het leesboek is als volgt.

Leestip: Het boek; Minder piekeren over geld!

Rijk worden is de geheime droom van velen. Maar hoe word je rijk? En hoe blijf je het? Misschien stel je die vragen liever niet. Rijkdom is toch iets voor loterijwinnaars, erfgenamen, veelverdieners en gierigaards? Maar dat is lariekoek! Deskundigen, wetenschappers en miljonairs weten al lang hoe je rijk wordt en hoeveel geld je daarvoor nodig hebt.

Erica Verdegaal haalt je over om vandaag nog werk van je rijkdom te maken. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Je moet keuzes maken, en vooral: je moet het écht willen. Ook daarmee helpt Verdegaal je stap voor stap en enthousiast op weg. Je zult ontdekken dat rijk zijn is weggelegd voor iedereen. En dus zeker voor jou.

Op mijn blog ‘ik lees graag’ kunnen jullie vandaag uitgebreid mijn review lezen over dit leesboek. Het is nogal onnodig om hier ook een uitgebreide review te plaatsen, maar wil jullie natuurlijk wel graag laten weten, dat ik dit boek gelezen heb én wat ik daar nou precies van vond. Dus daarom laat ik jullie weten dat er een review op mijn andere blog staat vanaf nu.

Ik kan wel alvast verklappen dat ik dit leesboek wel een aanrader vond. Hoewel er ook dingen in het boek staan waar ik het absoluut niet mee eens ben, zoals bepaalde verzekeringen die zij bestempeld als ‘nodig’ terwijl ik die niet nodig vind. Om maar een klein voorbeeld te noemen.

Leestip: Review ‘Waar doen ze het van?’!

Hebben jullie dit boek wel eens gelezen? Wat vond je ervan? Zo niet; lijkt het jou interessant?

Het boek Waar doen ze het van