Het gewone leven start weer – diary 187

Het gewone leven start weer – diary 187

2 november 2021 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Het gewone leven start weer – diary 187. Want mijn vakantie was helaas weer voorbij sinds deze week!

Het gewone leven start weer - diary 187

Het gewone leven start weer – diary 187

Vandaag kunnen jullie mijn photodiary; Het gewone leven start weer – diary 187, zien en lezen. Want ik moest weer werken deze week. Wel was ik de dinsdag nog lekker een dagje vrij, zodat ik niet meteen een ‘volledige’ werkweek had. En dat dagje minder was erg welkom! Zeker omdat ik voor mijn vakantie weinig tot geen tijd voor mezelf gehad heb, doordat ze nog druk waren met de tuin.

Leestip: 1 miljoen of 1 cent?!

Maandag 25 oktober

Het gewone leven start weer - diary 187

Wat er in mijn palmpot groeit, gaat er steeds gekker uitzien. Nu dus al 2 verschillende soorten blaadjes, hoe dan?! Weet iemand wat dit is? Dit lijkt mij toch niet het begin van een palmboom!

Dinsdag 26 oktober

Vandaag was ik dus nog heerlijk een dagje vrij. Ik deed allerlei achterstallige klusjes en nam goed de tijd om weer een dun financieel boekje uit te lezen. Hier schreef ik meteen een review over, die de volgende dag al online kwam.

Woensdag 27 oktober

Vandaag moest ik dus weer werken voor het eerst in 4 weken. Viel dat even tegen! Het enige wat het leuk maakte om terug te zijn op het werk was dat collega’s allemaal vroegen hoe mijn vakantie geweest was, want het was iedereen natuurlijk wel opgevallen dat ik zo lang weg was.

Altijd leuk als mensen vragen hoe je het gehad hebt! Dat vertelde ik uiteraard graag. Op een gegeven moment komt collega S. naar mij toe om te vragen hoe ik het gehad heb, ben ik aan het antwoorden, komt de leidinggevende aanlopen. Slaat een arm om haar heen en ’trekt’ haar zo mee in zijn wandeling. Zegt geen goedemorgen, of heb je het leuk gehad, niks!

Ik was zo stomverbaasd door die onbeleefde actie, dat ik zelf ook niks zei. Je kunt ook gewoon zeggen; gaan jullie weer aan het werk?! Ik had toen ook weer meteen de pest in, want dit soort dingen zijn gewoon niet leuk. Het komt behoorlijk bot en ongeïnteresseerd over. Collega’s zeggen al als ze weer iets nieuws opnoemen wat niet mag; je mag ook niks meer! Ademhalen mag nog net, maar niet te hard!

Ik ben oprecht blij dat ik lekker kan aftellen, want mijn laatste 6 maanden bij de post gaan nu in!

Donderdag 28 oktober

Ook vandaag sprak ik weer 2 collega’s die niet op woensdag werken en dus vroegen hoe mijn vakantie geweest was. Een van deze 2 is getrouwd toen ik op vakantie was, dus ik vroeg haar natuurlijk naar haar bruiloft.

Nu heeft zij het idee om met een groepje die niet bij de bruiloft waren uit eten te gaan in haar woonplaats, om het ook met ons nog te vieren, erg leuk! De datum is al geprikt ergens deze maand. Nu even afwachten wie er allemaal mee gaan en of ze dinsdag (vandaag, als jullie dit meteen lezen) vanuit de overheid geen roet in het eten gooien…

Vrijdag 29 oktober

En toen was het alweer vrijdag! Ik werd wakker met een keelontsteking, omdat ik dus 2 dagen zóveel gepraat had. Het wordt meteen afgestraft.

Zaterdag 30 oktober

Vandaag was het meteen weer druk in huis! De tuinmannen kwamen terug om het een en ander af te maken voor zover zij konden. Zoals bijvoorbeeld wat schutting delen die nog ontbraken. Het wachten is nu eerst weer op de loodgieter en elektriciën voordat de tuinmannen de laatste puntjes op de i kunnen zetten. Dus hopelijk komen zij ook snel langs! Want ik wil het nu wel graag snel afgerond hebben.

Het gewone leven start weer - diary 187

Ook was de stukadoor er. Om de wc alvast bij te werken. De badkamer lekkage en de wc beneden worden in april opgeknapt!

Dit was het eindresultaat, maar nog nat, dus het droogt uiteindelijk nog wit op. Dit ziet er echt al zóveel beter uit! Ook werkte hij meteen diverse beschadigingen bij, dus het ziet er beneden echt weer een heel stuk netter uit, zo fijn!

Zondag 31 oktober

Eerder deze week had ik ook weer een stapel boeken opgehaald bij de bieb, dus ik kan voorlopig weer mijn gang gaan.

Verder gebruikte ik deze dag vooral om lekker lang in bed te blijven, want mijn keel was zwaar verrot, helemaal na gisteren weer met allemaal mensen gesproken te hebben. Ik zit nu voornamelijk aan de ontstekingsremmers en kamille thee met honing. Als iemand nog een extra wondermiddeltje weet, dan hoor ik het graag! Behalve mijn best doen om stil te zijn 😉

Ook schreef ik flink veel artikelen, waaronder ook voor mijn nieuwe blog. Daarvoor ben ik nu echt flink wat concepten aan het verzamelen. Ik schrijf eerst alles en daarna focus ik me op het plaatsen van de foto’s en het inplannen van de artikelen. Want schrijven is het meeste werk. Ook las ik weer lekker verder in een ander financieel boekje.

Leestip: Vakantiekosten van week 2!

Wanneer had jij voor het laatst keelontsteking? Weet jij nog een wondermiddeltje?