Het VWRL dividend

Het VWRL dividend

21 juni 2020 44 Door Marìs

Het VWRL dividend. Inmiddels zijn we alweer bijna een kwartaal verder, dus tijd voor dividend!

Het VWRL dividend

Het VWRL dividend

Het VWRL dividend. Om te beginnen vertel ik nog even wat over mijn aandelen op dit moment. Momenteel zitten er 5 aandelen van VWRL in mijn portefeuille.

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

De eerste kocht ik in augustus vorig jaar voor 75,82 euro. Daarna kocht ik een tijdje helemaal niks. Vanaf dit jaar wilde ik graag maandelijks aankopen gaan doen, maar dit deed ik pas vanaf maart omdat dit zo uit kwam.

In maart was het ‘uitverkoop’, dus kocht ik 2 aandelen voor 59,46 euro per stuk. Daarna eentje in april voor 71,91 euro en tot slot mijn 5e in mei voor 73,75 euro.

En nu

Nu is het alweer bijna tijd voor mijn dividend uitkering, dit wordt 1,71 euro, het is al zichtbaar in de portefeuille dat dat bedrag eraan zit te komen, alleen is het natuurlijk nog niet gestort, want het kwartaal is nog niet voorbij.

Ook is het volgende week tijd voor mijn 6e aankoop, dus stiekem hoop ik dat de waarde nog even een paar euro omlaag gaat. Hij ligt nu rond de 78 euro. Dus anders is dit mijn duurste aankoop tot nu toe. Maar ach, als het zo is, dan is het zo!

Momenteel sta ik rond de 46 euro in de plus dus dat is ook netjes. Dit schommelt natuurlijk wel steeds heen en weer. Dus het is puur een momentopname.

Leestip: De eerste terugbetaling!

Heb jij ook VWRL in je portefeuille? Zo ja: hoeveel heb jij er al? Hoeveel dividend krijg jij uitgekeerd?

Het VWRL dividend