Hitte – diary 224

Hitte – diary 224

27 juli 2022 2 Door Marìs

Hitte – diary 224 is de photodiary die jullie vandaag zien. Begin deze week was het onwijs heet in Nederland, dus ik hield me zo rustig mogelijk. Daarnaast was dit ook de laatste repetitieweek van onze zanggroep voor de vakantie én wegingen een dagje naar Scheveningen.

Hitte - diary 224

Hitte – diary 224

Vandaag kunnen jullie mee kijken en lezen met mijn photodiary; Hitte – diary 224. Het begon met veel hitte en later in de week ging ik naar Scheveningen toe. Er stond namelijk een dagje shoppen gepland waar jullie gisteren al over hebben kunnen lezen.

Leestip: Hoe zeg je ‘nee’ tegen verleidingen!

Maandag 18 juli

Hitte - diary 224

Een warme dag, nog niet dé warmste dag, maar warm genoeg om blij te zijn met mijn voorraad ijs!

Dinsdag 19 juli

Hitte - diary 224

Het was in Nederland zo’n 38 graden, oh wat verlangde ik naar Playa del Inglés waar een lekker oceaan-windje stond en waar het 27 graden was! Veel beter dan die bloedhitte hier!

De rest van de week

We hadden onze laatste repetitie met de zanggroep voor de zomerstop. De les was éxtra lang zodat we nog even alle nummers konden doorzingen voor onze 2 optredens die tijdens de vakantie plaats gaan vinden. Daarom was er deze keer wel een pauze tussendoor en het was erg gezellig!

Hitte - diary 224

Ook was ik deze week een dagje in Scheveningen! Ik liep de pier in en maakte deze foto door het raam. Zo een mooi plaatje! En check die donkere lucht! Echt fijn een paar flinke buien, nadat het zo warm geweest was!

Later in het weekend verdiepte ik mij weer eens lekker in een boek, want ik had alweer een tijdje niet echt veel gelezen en zo haal ik die 100 boeken lezen in 2022 natuurlijk ook niet. Dus door met het behalen van mijn doel!

Leestip: Niet weggooien en 2e hands kopen!

Hoe ben jij de warmste dag van het jaar doorgekomen?