Hoe betaal ik mijn auto

Hoe betaal ik mijn auto

15 mei 2020 9 Door Marìs

Hoe betaal ik mijn auto. Eerder deze week konden jullie al lezen dat ik mijn eerste auto gekocht heb, of althans, ik moet hem nog ophalen en betalen, maar het is mondeling al afgesproken.

Hoe betaal ik mijn auto

Hoe betaal ik mijn auto

Hoe betaal ik mijn auto. Eerder deze week konden jullie dus lezen dat ik binnenkort mijn eigen auto bezit. Best een gek idee, want ik had niet persé de wens om een eigen auto te hebben. Tot dat tante Corona het land in kwam. Hoe of wat dat lezen jullie in mijn artikel die ik eerder deze week schreef ‘auto gekocht’.

Leestip: Auto gekocht!

Nu was ik natuurlijk begin dit jaar nét weer begonnen met het vullen van mijn spaarrekeningen die vorig jaar nogal leeg raakten door de verbouwing. En dat ging wel erg lekker, ik zat precies mooi op schema dus ik was helemaal blij. En ik ben nog steeds blij.

Want omdat ik zo goed op schema liep, heb ik nu de mogelijkheid om opnieuw die spaarrekeningen leeg te trekken, een deel van mijn moeder te lenen om de auto te kunnen betalen. Anders was ik verplicht geweest om wél 4 dagen van mijn werkweek met het ov te moeten reizen (naar huis). En dat zie ik nu gewoon al helemaal niet meer zitten.

Dus haal ik mijn spaarrekeningen (en nu ECHT voor de laatste keer!!!) leeg. En ik leen nog een beetje geld van mijn moeder om mijn nieuwe (2e hands) auto te kopen/ betalen. Anders zou ik pas over een paar maanden het bedrag bij elkaar hebben en dus tot die tijd ook geen auto hebben.

Door dit alles zullen mijn maandelijkse uitgaven en spaarbedragen er binnenkort weer heel anders uit gaan zien, maar dat lezen jullie in een apart artikel. Waarin ik jullie ook vertel hoe ik dat weer wil gaan oplossen.

Hoe oud was jij toen jij je eerste auto kocht? Meteen nadat je je rijbewijs haalde, of pas veel later?

Hoe betaal ik mijn auto